2777
2789

عزیزم ب سلامتی 😍😍😍😍برا منم دعا کن ب سلامتی زایمان کنم کلی استرس دارم

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥰🥳خداحفظش کنه قدم‌ نو رسیده مبارک 

🟥🟥🟥 پیوستن به کمپین حذف تاپیک از ۲ تیر به مدت ۴ روز شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه❤️ نه تاپیک بزن نه پست بگذار ❤️ یک بار بیایین متحد باشیم 💞درخواست دوستی (آقایون)ممنوع .یه دختر مهربون اما زود از کوره در میرم🤣اگه مخالف نظرمی ریپ نزن حوصله ی جرو بحث ندارم نه دردسر میخوام نه دعوا. 

جان جان دلم نی‌نی خواست. این تایم نوزادی‌شون رو خیلی دوست دارم حیف که زود میگذره

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
اوه قدم نو رسیده مبارک باشهایشالا همیشه سالم و سلامت باشهسزارین کردین ؟یا طبیعی؟ استرس دارممم ۲ ماهم ...

سزارین اورژانسی ...کیسه آبم پاره شد درد طبیعی کشیدم

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای جانم قدمش براتون پر از خیر و برکت و نامدار و صالح و سلامت باشند میگن دعای مادری که تازه زایمان کرده مستجابه دعامون کنید ،🙏دوست داشتید اسمشو بگید لطفا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️

ایجانمممم ماشاالله حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

خدا حفظش کنه خیر از بزرگ کردنش ببینید 

اسمش و چی گذاشتید؟

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹