2777
2789
عنوان

احتمال بارداري با پيشاب

88 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من ديشب با نامزدم نزديكي داشتيم ولي استرس پيشاب رو دارم و پري يكشنبه تمام شد (هفته ي پيش سه شنبه شدم) بعد از رابطه سريع ادرار كردم و خودمو شستم

ميخاستم ببينم احتمال بارداري با پيشاب چقدره؟ اصلا نبايد باردار شم اگه احتمالش هست سريع قرص بخورم تا فرصت هست

ميشه كمك كنيد؟

احتمالش خیلی کمه مگراینکه بدشانس باشی. خب کاندوم بزارید مطمئن تره

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخور. من تو عقد حتی شوهرم میخواس بوسم کنه میگفتم اول ک.ان.دوم😂. چندبار دیر گذاشته بود قرص خوردم الان سه ماهه اقدامم نمیشه😂 ولی مطمئنم اگه تو عقد قرص نمیخوردم با همون پیشاب دوقلو میشد🗿😂

بخور. من تو عقد حتی شوهرم میخواس بوسم کنه میگفتم اول ک.ان.دوم😂. چندبار دیر گذاشته بود قرص خوردم الا ...

☹️استرس دارم تازه هم دو روزه پريوديم تمام شده

حوصله ي پريودي دوباره رو ندارم حتي مطمئن نيستيم پيشاب اومده يا نه كلا ١٠ دقه اينا بدون ك.ان.د.وم بود

☹️استرس دارم تازه هم دو روزه پريوديم تمام شدهحوصله ي پريودي دوباره رو ندارم حتي مطمئن نيستيم پيشاب ا ...

ببین از نظر علمی امکانش تقریبا صفره اما واقعا اگه نمیخوای و اگه بچه بشه سقط و …. الان قرصو بخور خودتو راحت کن

ببین از نظر علمی امکانش تقریبا صفره اما واقعا اگه نمیخوای و اگه بچه بشه سقط و …. الان قرصو بخور خودت ...

اخه ببين واقعاااا نميخوام

از طرفيم نميخام تايم طلايي از بين بره

از طرفيم حوصله ي پريودي و ضرراي قرص رو ندارم چون كلا ١٠ دقه بود ولي استرسش باهامه كلا حتي مطمئن نيستيم چيزي اومده يا نه

اخه ببين واقعاااا نميخواماز طرفيم نميخام تايم طلايي از بين برهاز طرفيم حوصله ي پريودي و ضرراي قرص رو ...

میگی ده دقیقه یک ربع بوده قطعا چیزی اومده. روش شما اگه طبیعیه این اصن روش جلوگیری نیس هرماه باید استرس بارداری داشته باشی. کاندوم استفاده کن از اول تا اخرش. هرکیم میگه با کاندوم بازم باردار شدم و سوراخ میکنن و اینا الکیه من پنج سال با کاندوم جلوگیری داشتیم مطمئن ترین و بی ضرر ترین روشه. الانم من به جات بودم قرص میخوردم 

میگی ده دقیقه یک ربع بوده قطعا چیزی اومده. روش شما اگه طبیعیه این اصن روش جلوگیری نیس هرماه باید است ...

اره عزيزم درست ميگيد بزاريد من مجدد توضيح بدم بعد نظرتون رو بگيد

ببينيد كلا اول شروع رابطه ٦ ٧ مين بدون كاندوم بود ولي بعدش كاندوم گذاشتيم و اخرش ١ دقيقه بدون كاندوم

ارضا شدني هم نبود

استرس دارم همش ميخام خودمو راضي كنم قرص نخورم

بعدش سريع رفتم ادرار طولاني كردم و خودمو شستم

اره عزيزم درست ميگيد بزاريد من مجدد توضيح بدم بعد نظرتون رو بگيدببينيد كلا اول شروع رابطه ٦ ٧ مين بد ...

ادرار که هیچ تاثیری نداره. تو هزارم ثانیه اسپرم خودشو میرسونه و پیشاب قطعا بوده. ببین اگه پریود شما۵ روزه باشه و سیکلتون هم ۲۸ روز روز ۱۴ میشه تخمک گذاریتون و شما روز ۷ رابطه داشتی اسپرم نهایت ۶ روز زنده میمونه. دیگه من دقیق و علمیشو گفتم خودت تصمیم بگیر و اگه میخوای قرص بخوری امشب بخور حتما تا ۷۲ ساعت میشه اما زمان طلایی۲۴ ساعت اوله

ادرار که هیچ تاثیری نداره. تو هزارم ثانیه اسپرم خودشو میرسونه و پیشاب قطعا بوده. ببین اگه پریود شما۵ ...

اره ٥ روزس و هرماه ٣ روز ميوفته جلو تقريبا

ب نظرتون بخورم يا نه زياد تجربه ندارم

ادرار که هیچ تاثیری نداره. تو هزارم ثانیه اسپرم خودشو میرسونه و پیشاب قطعا بوده. ببین اگه پریود شما۵ ...

یعنی چی میشه توضیح بدین؟

اینطور که میگین یعنی تا ۱۴ روز اول بعد از پریودی اگر رابطه باشه بارداری اتفاق نمی افته؟

اره ٥ روزس و هرماه ٣ روز ميوفته جلو تقريباب نظرتون بخورم يا نه زياد تجربه ندارم

سه روز جلو میفته پس سیکلت۲۷ روزه‌ست. من میگم بخور تا یک ماه میخوای استرس بکشی؟ شما نمیدونم خوردی تا حالا یا نه اما من خلاف اینکه میگن پریود رو نامنظم میکنه من هربار خوردم تاثیری نداشته و‌موعد خودم پری شدم. کلا تو پنج سال پنج بار خوردم تقریبا سالی یکی. بخور و دیگه به هیچ وجه بدون کاندوم رابطه نداشته باش حتی یک دقیقه. میدونم آقایون کلی بهونه میارن که حال نمیده و حالا یکبار و فلان اما باردار بشی تهش خودت از همه بیشتر اذیت میشی. من پنج سال جلوگیری کردم و الان با رضایت میخوام باردار شم برام دعا کن