2777
2789
عنوان

مامانم منو مجبور می کنه لاغر‌شم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 25 پست
قدم ۱۶۱ وزنم ۷۴

مجردی؟اگه مجردی ازدواج کنی باردار شی سخت تر میشه و ممکنه چاقتر هم بشی به فکر خودت باش

منم الان تو رژیم و ورزشم چون یکی دو سال پیش خیلی کم کردم قدر ندونستم یه مقداریش برگشت

رژیم سخته ولی اصولی باشه برات خوبه

✒️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قدم ۱۶۱ وزنم ۷۴

زیاده حقیقتا 

من 162 ام و 59 

اما متأسفانه یکم شکم دارم که غصشو می‌خورم 

ی بیماری ام دارم که نمیتونم ورزش سنگین کنم و شکم آب نمیشه !

سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐
چندسالته؟قد و وزنت؟بفکر خودته شاید روشش اشتباه باشهپس‌فردا ده جور درد و مرض میگیریتیروئید و تنبلی تخ ...

۲۰ سالمه قدم ۱۶۱ وزنم ۷۴ اره دیگه مخصوصا بابام چاقه داره کبدش نابود میشه بیشتر گیره

۲۰ سالمه قدم ۱۶۱ وزنم ۷۴ اره دیگه مخصوصا بابام چاقه داره کبدش نابود میشه بیشتر گیره

حق بده بهش

میدونی چه استرسی میکشه مامانت؟؟؟

خانواده همسرم همگی دیابت دارن و مستعد دیابت.

همسرم عین چی نوشابه و شکلات و کیک میخوره،من روانم نابود شده که اگه همین روزا همسرم همین اتفاق بیفته چکار کنم !!!

رژیم واقعا سخته

به لین فکر کن ازدواج کنی باید کلی اصلاح سبک کنی تا بتونی بچه دار شی

و چقدر اذیت میشی

سالم خوری رو شروع کن، وزنت هم کم میشه

یکم تلاش کنی روزی ۵۰ تا ۱۰۰ گرم کم کنی عالیه روزی ۵۰ گرم سختی خاصی نداره اگه تا حالا رژیم نگرفتی زودتر کم میکنی و ورزش هم کنارش داشته باشی عالیه عالی👌🏻

شروع کن استارت مهمه

منم دارم تلاش میکنم ان شا اللّه تا عید ۱۵ کیلو کم کنم

✒️