2777
2789
با فارسی چی قواعدش فرق داره یا فقط تو کلمس .چون من دوسدارم یادبگیرم ولی با قواعد زبانا مشکل دارم🫠

جمله هارو که تبدیل میکنم فرق خاصی نمیبینم نمیدونم برا من که بلدم اسونه یا چی 

ولی فارسی قواعد خاصی نداره و ترکی هم بیشتر اصطلاحات و کلمات هست که پیچیده ترش میکنه مثلا یه کلمه ای خیلی کاربرد داره و اینجوری 

ولی یاد بگیری خالی از لطف نیست 

زبان خود من ترکی اذربایجانی هست ولی ترکی استانبولی یه چیز دیگه هست و خیلی شیرینه  و من بشدت خوشم میاد و تاحالا ندیدم یکی که بلده باهام هم نظر نباشه 

هر زبانی در یادگیری سختی های خودش و داره باید پیگیر باشی و ول نکنی و بخصوص اگه همراه یادگیری فیلم یا انیمیشن یا یه چیزی کنارش هم ببینی خیلی بهت کمک میکنه و لذت بخش میشه

جمله هارو که تبدیل میکنم فرق خاصی نمیبینم نمیدونم برا من که بلدم اسونه یا چی ولی فارسی قواعد خاصی ند ...

من ترکی ترکای ایرانو که میشنوم زیاد خوشم نمیاد یعنی برام خوش آوا نیست ولی استانبولی قشنگ تره وکلماتش توذهنم میمونه بدون این که حتی بدونم چی میگن 😂ولی بیشتر با قواعد مشکل دارم مثلا تو عربی فعل بعد فاعل میاد ولی تو فارسی اخر جملخ واسه همین گفتم شاید ترکیم فرق داشته باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ترکی ترکای ایرانو که میشنوم زیاد خوشم نمیاد یعنی برام خوش آوا نیست ولی استانبولی قشنگ تره وکلماتش ...

راستش نمیدونم چطور بگم ولی من از دیدگاه خودم بگم ترکی استانبولی از همه شیرین تره بعد زبان خودمونه و بعد عربی که بشدت بعضی اهنگ هاشون و دوست دارم و یا قران هم خیلی شنیدنیه به نحو عجییبی و بعد هم فارسی  نمیدونم اینجوری احساس میکنم که فارسی از همه ساده تر و بی شیله پیله تر هست 

یه جمله به ترکی اذربایجانی میگم و استانبولی 

آذربایجانی :sən çox gözəlsən

استانبولی:Sen çok güzelsin

معنی این دوتا جمله میشه (تو خیلی زیبا هستی) 

در آذربایجانی sən اول به معنی تو و دوم به معنی هستی میشه 

در استانبولی هم Sen یعنی تو و sin هم یعنی هستی