بنده یک دختر ۱۴ ساله هستم که بسيار تلاشمندم که روی توسعه فردی و ارتقای شخصیتم کار کنم و تغییرش بدم .برام خوشایند نیست که توی کلاس مدرسه از کلمات ساده استفاده میکنم چون خانم معلم و مدیرمون خیلی افراد تحصیل کرده و خوش صحبتی هستن . اگه میشه و تجربه ای توی این زمینه دارید خوشحال میشم که با من در ارتباط بگذارید و بگید چه راهی مناسب تره . درضمن من توی کلاس نمره های بالایی میگیرم و درس میخونم چون میدونم این مباحث(البته جزئی شون)توی زندگی به من کمک میکنن و اگر که توی جمعی باشم و بحثی بشه میتونم از دانسته هام استفاده کنم و صرفا جهت گرفتن نمره درس نمیخونم و هیچوقت درس رو حفظ نمیکنم، مفهومی میخونم ، کلاس خطاطی و زبان میرم به هنر پانچدوزی هم تسلط دارم و کتاب خیلی میخونم و میخرم و کتاب خانه میرم . اینا کار ها رو تا به امروز برای توسعه فردی انجام دادم .سپاس گذارم که وقتتون رو در اختیارم قرار دادید و متن رو مطالعه کردید🥰
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉