2777
2789

سلام امیدورام حالتون خوب باشه.

بنده یک دختر ۱۴ ساله هستم که بسيار تلاشمندم که روی توسعه فردی و ارتقای شخصیتم کار کنم و تغییرش بدم .برام خوشایند نیست که توی کلاس مدرسه از کلمات ساده استفاده میکنم چون خانم معلم و مدیرمون خیلی افراد تحصیل کرده و خوش صحبتی هستن . اگه میشه و تجربه ای توی این زمینه دارید خوشحال میشم که با من در ارتباط بگذارید و بگید چه راهی مناسب تره . درضمن من توی کلاس نمره های بالایی میگیرم و درس میخونم چون میدونم این مباحث(البته جزئی شون)توی زندگی به من کمک میکنن و اگر که توی جمعی باشم و بحثی بشه میتونم از دانسته هام استفاده کنم و صرفا جهت گرفتن نمره درس نمیخونم و هیچوقت درس رو حفظ نمیکنم، مفهومی میخونم ، کلاس خطاطی و زبان میرم به هنر پانچدوزی هم تسلط دارم و کتاب خیلی میخونم و میخرم و کتاب خانه میرم . اینا کار ها رو تا به امروز برای توسعه فردی انجام دادم .سپاس گذارم که وقتتون رو در اختیارم قرار دادید و متن رو مطالعه کردید🥰

کتاب قورت نده لطفن 

دوم ویتو پارسا رو دنبال کن هرچی میگه انجام بده یادم نمیاد شخصیت خوب به استفاده کردن از کلمات قلمبه سلمبه باشه 

بدون که حتی یه آدم فحاش که درست و ب جا فحاشی می‌کنه بی شخصیت نیست به چیزای دیگه بستگی داره

خلاصه معنی رو کلن برعکس گرفتی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اینطوری راهنماییش میکنی آدم فحاش باشخصیته ؟پرستیژ داره ؟

می‌دونی جا. و مکان درست یعنی چی؟ آره داره 

ولی اینجوری صحبت کردنش هم خوبه خدایی؟ کتاب قورت دادن یعنی باشخصیت بودن؟ 

می‌دونی جا. و مکان درست یعنی چی؟ آره داره ولی اینجوری صحبت کردنش هم خوبه خدایی؟ کتاب قورت دادن یعنی ...

عزیزم به نظرم درست میگیا . باید یکم از کتابامو بدم تو بخونی بلکه یکم سطح اطلاعات بره بالا