2777
2789
عنوان

با این خانواده شوهر باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 31 پست
قاطی مسائل خانواده شوهر نکن خودتو هیچوقت.چه مثبت چه منفی و از حق و حقوقت هم کوتاه نیا .عقد هم که با ...

ببخشید کدوم شهرین 

عقدی که محضر یا بابای عروس ؟

معمولا با بابای داماد 

بعد چی با داماد 

عیدی که نیاوردن گفتن رسم نداریم

مادرش رفت خداشاعده

دویست ملیون طلا دستش کرد 

خوبه تو شوهر کردی که وسیله هاشونو نو کنن.ام ماتحتش میسوزه.

دم عروسی ماهم مادرشوهر ازجایی که کمک ما کنه.رفت فرش و تی وی و میز و....خرید

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم خانواده ی شوهرت مثل خانواده ی شوهر منن فقط تو کار کندن و دو به هم زنی و خراب کردن روزهای خوب

اره منم دیدم هدف این زن همینه 

فک کن پسرش تحت فشار لوازم خونه خرید تا قرون آخرش پست گرفت و داره میگیره 

به این نیت که میخام پسرم رو پای خودش وایسته 

خوبه تو شوهر کردی که وسیله هاشونو نو کنن.ام ماتحتش میسوزه.دم عروسی ماهم مادرشوهر ازجایی که کمک ما کن ...

ببین نمیگم نکنن 

تا ماتحت هم نسوخت 

ارزش پسرشون آوردن پایین 

مادرش با اینکار به پسرش ثابت کرد 

که ببین وسایل خونه من مهم تر از مستقل شدن تو 

خوبه تو شوهر کردی که وسیله هاشونو نو کنن.ام ماتحتش میسوزه.دم عروسی ماهم مادرشوهر ازجایی که کمک ما کن ...

اینو نگفتم رفته کپی وسایل من خریده بعضی چیزاشو حتی به رنک خونش نمیاد ولی عین‌مال من خریده 

من با این آدم چیکار کنم ؟

گفتی کربلا رفت کربلا یه سوغاتی برای تازه عروسش نیاورد خدا قبول کنه

حالا ما امشب قراره بریم.ببینیم چی آورده برامون.

اگر میبینی اذیت میکنن وارد زندگی با همچبن فردی نشو.چون تمام زندگی و جوانیتو تحت ثاثیر قرار میده.خانواده شوهر منم به شدت خسیس و مطالبه گرن

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

اره منم دیدم هدف این زن همینه فک کن پسرش تحت فشار لوازم خونه خرید تا قرون آخرش پست گرفت و داره میگیر ...

اگ شوهرت عرضه داره باهاش بپون و کلا با خانوادش قطع رابطه کن اگر عرضه نداره جدا شو لااقل تهدید ب جدایی کن ی فکری ب حالت وردارن

ببخشید اونجا زیاد میری؟ فکر کنم خیلی برات ارزش قائل نشدن ،پدر و مادرت چیزی نگفتن؟

این چیزا اصلا به من ربط ندارع 

اینم بگم پسر خودشونو بی ارزش کردن 

چیزی از ارزش من کم نشده 

شوهرم سر افکنده 

ببین نمیگم نکنن تا ماتحت هم نسوخت ارزش پسرشون آوردن پایین مادرش با اینکار به پسرش ثابت کرد که ببین و ...

والا وام ازدواجتو گرفتن من بودم شر به پا میکردم.

مادر شوهرمن میگفت نو کنم وسیله هامو فردا مهمون میخاد بیاد خونم

ببخشید کدوم شهرین عقدی که محضر یا بابای عروس ؟معمولا با بابای داماد بعد چی با داماد عیدی که نیاوردن ...

آذریایجان غربی.عقد تا جاییکه من میدونم اکثر جاهای ایران با عروسه.چه محضری چه تالار.

شما نمیتونی به مادرشوهر بگی طلا نخر خرج من کن ولی میتونی سفت و سخت وایسی به شوهرت بگی من عروسی میخوام.دیگه بقیش و هزینه و از کجا بیارم و ... مشکل خودشه

اگ شوهرت عرضه داره باهاش بپون و کلا با خانوادش قطع رابطه کن اگر عرضه نداره جدا شو لااقل تهدید ب جدای ...

فکر کردی براشون مهم ؟

مادرشوعرم

همش جلوی من به همسرم میگ تو آدم بدی هستی نماز نمی‌خونی عئیت نمیری 

به نظرت آدم بد دل سیاه به کی میگن 

همسرم تا همین الان شلوارش پاره شد جدید نخرید ولی برای من بهترینا خرید به چشم خودم دیدما

آذریایجان غربی.عقد تا جاییکه من میدونم اکثر جاهای ایران با عروسه.چه محضری چه تالار.شما نمیتونی به ما ...

من کی گفتم نکنه ؟

بکنه توی شصت سالگی نکنه کی میخاد بکنه 

میگم تو کار ما دخالت نکنه 

هی میاد میگه پولاتونو چیکار میکنین 

خدا شاهد انقد تو گوش همسرم خوند 

همسرم یه مدت سرکار نمی‌رفت میخوند خونه مادرش کمک میکرد کارتاهای خونه از حقوق من خرج میکردیم البته پس داد همسرم 

ولی اون موقع نگفتن پولاتونو چیکار میکنین 

خوب ک همسرم شکر خدا کارش گرفت میگن 

چرا مسافرت میرین 

چرا رستوران میرین 

انقد تو گوش همسرم خونده بود عروسی بد 

احساس گناه داشت همسرم 

والا وام ازدواجتو گرفتن من بودم شر به پا میکردم.مادر شوهرمن میگفت نو کنم وسیله هامو فردا مهمون میخاد ...

چیکار میتونم آدم بکنه 

باباش ضامن وام من نشد 

ولی بابای من ضامن جفت وام ها شد گفت برای همسرت میکنم 

فک کن در این حد عوضین 

تازه شناختمشون

بعد به همسرم گفتم پدرت با وام ما ماشین عوض کرد وسیله هاش نو کرد 

میگ اگه اینکار کرده باشه یزید 

اینو نگفتم رفته کپی وسایل من خریده بعضی چیزاشو حتی به رنک خونش نمیاد ولی عین‌مال من خریده من با این ...

من باشم قهر میکنم والا

چیکار میتونم آدم بکنه باباش ضامن وام من نشد ولی بابای من ضامن جفت وام ها شد گفت برای همسرت میکنم فک ...

شما عقد مگه نیستید 

یلدایی دخترش نمی رفتید 

شما هم نذارید ازتون سو استفاده بشه