2777
2789
عنوان

شده پیش قدم بشین

61 بازدید | 16 پست

بنظرتون اینکه یه دختر پیش قدم بشه برای ابراز علاقه  درسته؟ و اینکه پسر خیلی بالاتر باشه از نظر طبقاتی( خانوادشو میشناسم اما با خودش فقد در حد سلام و هفته ای چنبار گذرا مییینمش)شده پیش قدم بشین برای ابراز  حستون؟ پشیمون نشدین؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شبهای جمعه ۱۴ بار نادعلی و ۱۰۰ صلوات بخون ب نتیتتش یه چندباری ادامه بده اگه صلاح باشه خودش میاد سمتت نیومد هم بیخیالش شو و بدون بگی احتمالا از دست دادنش ۹۰ درصده

برام دعاکنید بعشقمبرسم😂 امضام مال خیلی وقت پیشه /بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعاکنیم زودتر بره  azقلبمون بیرون/

شبهای جمعه ۱۴ بار نادعلی و ۱۰۰ صلوات بخون ب نتیتتش یه چندباری ادامه بده اگه صلاح باشه خودش میاد سمتت ...

من کم اینجوری عاشق میشم و میدونمم مجرده ولی مطمعن نیستم توی زندگیش کسی هست یا ن با دختر عموش دوستم خیلی میترسم اصلا اسم طرفو پیش دختز عموعه بیارم  میترسم بد برداشت کنه و اینا ...

من کم اینجوری عاشق میشم و میدونمم مجرده ولی مطمعن نیستم توی زندگیش کسی هست یا ن با دختر عموش دوستم خ ...

ببین میخوای از دستش بگی مسقیم بگو 

برام دعاکنید بعشقمبرسم😂 امضام مال خیلی وقت پیشه /بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعاکنیم زودتر بره  azقلبمون بیرون/

شبهای جمعه ۱۴ بار نادعلی و ۱۰۰ صلوات بخون ب نتیتتش یه چندباری ادامه بده اگه صلاح باشه خودش میاد سمتت ...

ببین  طرف خیلی بالاتر از منه دکتره   و خیلیم سر ب زیره میگم طرف دختری ب سادگی من اصلا شاید نگاه هم نکنه 🤕

ببین طرف خیلی بالاتر از منه دکتره و خیلیم سر ب زیره میگم طرف دختری ب سادگی من اصلا شاید نگاه هم ن ...

خب دیگه بدتر شد همون دعا رو فعلا بخون

ببین میخوای از دستش بگی مسقیم بگو

نگمم نمیشع ک تا ابد فقد نگاه کنیم طرف هم؟ سنگینی نگاهاشو حس میکنم اما چون بین خانوادش هستم شاید هر دو میترسیم از ترس ابرو ...