2777
2789
عنوان

خانوما برا مهمون برنج هندی بگیرم یا پاکستانی⁉️بیاین تو مغازم😬

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 60 پست
خب زشته 😐😐😐😐کی برنج هندی و پاکستانی میخوره ضرر داره

خود ما عزیزم همیشه پاکستانی میخوریم چون پول ایرانی نداریم فامیلم مثل خودمونن شما احتمالا فامیلتون سطح بالای مالی دارن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خود ما عزیزم همیشه پاکستانی میخوریم چون پول ایرانی نداریم فامیلم مثل خودمونن شما احتمالا فامیلتون سط ...

کسی که مهمونی میده همچیش باید مناسب باشه وگرنه مهمونی نده 

چه ربطی به سطح بالا داره کیلویی ۱۰۰ تومنه دیگه 

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

ن اصلا بحث قیمت نیست خودمون ایرانی کلی داریم فقط میخام خودم راحت درستش کنم بد نشه ابروم بره😬ایرانی ...

برنج هندی و پاکستانی واقعا از نظر من زشته برای مهمانی 

من خودمم تعداد بالا که مهمون دارم استرس میگیرم برنجم خراب بشه میرم بهترین برنج رو میخرم میدم آشپز برام درست میکنه 

منم دیدم ولی الکی بود اصلا فرض کن پلاستیگ باشه چه جور میشه پلاستیک‌انقدر راحت داخل دهان له بشه

درستش میکنن می 

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

منم اون دیدم ولی بعدش مزرعه برنجشون دیدم

شخصا رفتی سر مزرعه؟ فیلم مزرعه رو باور داری فیلم ساختشو باور نداری؟ طعم گندشو چی؟ کاری نداره اثباتش یه دونشو بگیر جلوی اتیش ببین چجوری ذوب میشه

کسی که مهمونی میده همچیش باید مناسب باشه وگرنه مهمونی نده چه ربطی به سطح بالا داره کیلویی ۱۰۰ تومنه ...

خوب وقتی ما خودمون وکل فامیل پاکستانی میخوریم چرا باید ایرانی بدیم به مهمون مگه اینکه مهمونمون خیلی خاص باشه البته ایرانی هم میخریم

خوب وقتی ما خودمون وکل فامیل پاکستانی میخوریم چرا باید ایرانی بدیم به مهمون مگه اینکه مهمونمون خیلی ...

خب استارتر که نمیدونه

شخصا رفتی سر مزرعه؟ فیلم مزرعه رو باور داری فیلم ساختشو باور نداری؟ طعم گندشو چی؟ کاری نداره اثباتش ...

اتفاقا جلوی اتیش گرفتم اب نشد.مگه میشه پلاستیک باشه اون وقت به این راحتی داخل دهان خورد بشه