2777
2789
عنوان

فامیلمون میخاد بیاد خونمون

121 بازدید | 13 پست

داشت حرف می‌زد میگفت میرم آرایشگاه مردونه برا کوتاهی سر!!

گفتم چی؟گفت دوستم میره اونجا منم چندوقته میرم. مرد اصلاحش میکنه

حالا قراره بیاد خونه ما. نمیدونم برخوردش با ما چجور میخاد باشه  

نمیگم خیلی مذهبی م

ولی دیگه این چیزها. ،پوشش و اینا برام مهمه. دوست ندارم جلو همسرم بد بگرده.به اسم آزادی، آزادی ما نباید بقیه رو آزار بده که 

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اگه اذیت میشی رفت و آمدتو باهاش کمتر کن

اخرین بار یکسال پیش دیدمش که همون موقع ام بدون شال بود.چمیدونم شاید خودم اینجوری نیستم اذیتم

سخت نگیر لخت مادرزاد ک نمیخواد باشه یه تیشرت و شلوار تنشه موهاشم ک الان هیچکس حجاب نداره

نمیدونم چرا وقتی گفت میره پیش مرد برا اصلاح وایبر خوبی نگرفتم ازش.من پیش خانوده شده‌ام زندگی میکنم موندم چطور میخاد بیاد و رفتار کنه  

وای یعنی میره آرایشگاه مردونه!! سال نیکو از بهارش پیداست فاصله بگیری ازش راحت‌تری بعضی دوستها نچسبن

بهش با خنده گفتم چندش چطور دلت میاد.... حرفو عوض کرد

ازاین آدم هاست که میخاد خودش رو بروز نشون بده. ولی بروز بودن به این چیزا نیست که

سخت نگیر لخت مادرزاد ک نمیخواد باشه یه تیشرت و شلوار تنشه موهاشم ک الان هیچکس حجاب نداره

گفت دو روز میخاد بیاد بمونه.امیدوارم بتونم تحمل کنم

پس بپیچونش ک نیاد رابطه ات رو کم کن

دخترخالمه.بعد دوسال میخاد بیاد خونمون آخرین بار خونه اون یکی خواهرم دیدمش که بدون شال آمده بود ماهم همه تعجب کردیم.

باهاش سرد رفتار کن تا کمرنگ بشه رابطه تونمهم آرامشته عزیزم

ببینم چطور پیش میره. نظرم اینه خودم یکم بیشتر از قبل پوشش کنم تا اون ببینه و رعایت کنه.البته یمدت بخاطر مشکلاتش نبود خودش یهو گفت میخاد بیاد خونمون منم گفتم باشه که دیدم این وضعیتش هست. یکم نگران شدم