2777
2789
عنوان

اینم شام امشب با دختر خونه🥺😍♥️به به 🥳💕

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هست😂مجبور باشی هر شب غذا درست کنی نه تتها سوپ شامه که نون پنیرم شامه😂

🤣🤣🤣🤣🤣🥺

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

والا گفتم ۱۲ یا۱۳ سالته اخه تو سایت خیلی این سن دیدم

چطوری این غذاها رو میخواد درست کنه 🤣🤣🤣🤣🤣

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

والا دخترمن ده سالشه خورشت کرفس کوکو سبزی خورشت قیمه قرمه سبزی.ابگوشت میپزه کامل میز میچینه منوصدا م ...

خطر داره مراقبش باش 

نه بابا خطر چی همه چی برقیه.با گاز کا سرو کار نداره.خودشم علاقه شدید داره

آهان خوبه 

آهان خوبه

سرخ کن ارام پز پلوپز همه برقی...اصلا طرف گا نمیره 

واینکه ظرفم نمیزارم بشوره چون خیلی سفید پوسته میترسم دستاش خراب بشه..برا پیاز خورد کردن هم خورد کن دستی کوچیک گرفتم براش

😡فقط طلاق😡
سرخ کن ارام پز پلوپز همه برقی...اصلا طرف گا نمیره واینکه ظرفم نمیزارم بشوره چون خیلی سفید پوسته میتر ...

اخی عزیزمممم همین یدونست؟

اخی عزیزمممم همین یدونست؟

نه یه ۱۰ سال یه ۸ سال تازه اون کوچکرو میبره حمام لباساش میندازه ماشین بعد پهن میکنه خشک بشن.. تمام کارهاش میکنه .خلاصه خواهر دختر بزرگم یک روز خونه نباشه من مردم 

😡فقط طلاق😡