2777
2789
عنوان

یاد این امام باعث‌ شادی درونی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلیممنونمامشب انقدر دلم گرفته که احساس خفگی داشتم

یه کار دیگه هم بکنید عالیه خودم‌امتحان کردم برید تو سجده و با خدا درد و دل کنید غمهاتون را راجت به خدا بگید تا هر وقت دلتون‌خواست تو سجده باشید بعد بلند شید و‌ثواب سجدتون تقدیم امام علی کنید

خیلیممنونمامشب انقدر دلم گرفته که احساس خفگی داشتم

حضرت رسول(ص) به حضرت امیر(ع) سفارش کرد: یا علی! برای دفع هم و غم و غصه امت من ذکر «لا حول ولا قوة الا بالله» نافع است. همچنین امام صادق (ع) می‌فرمایند وقتی غصه زیادی پیدا کردید اگر بگویید «لا حول ولا قوة الا بالله» غصه و بلا از شما دفع خواهد شد و اگر روزی پنج، 10 یا 100 مرتبه این ذکر را بگوییم به نفع ما است

حضرت رسول(ص) به حضرت امیر(ع) سفارش کرد: یا علی! برای دفع هم و غم و غصه امت من ذکر «لا حول ولا قوة ال ...

هر کاری میکنم اروم. نمیشه دلم  :) 

صلوات فرستادم

قران خوندم

با خدا حرف زدم

کاربر جدید نیستم...   :) 

صدا آری صدا جان جهان را زیرو رو می کرد

پیمبر در همه عمر آن صدا را جستجو می کرد

نفس های خودش بود آن صدای با طمأنینه

صدایی که شب معراج با او گفتگو می کرد

نمی دانم چرا اما پیمبر بعد معراجش

عبای مرتضی را بیشتر از پیش بو می کرد

خدا آن شب سخن می گفت با صوت یداللهی

خدا پیش محمد(ص) دست خود را داشت رو می کرد

اگر میخواین اینجا بکید اکر خصوصبه تو‌شخصی بگید تا کمک کنم

با یه اقا پسری دوست بودم تموم کردیم

الان هر کاری میکنم نمیدونم فراموش کنم  :) 

حالم خیلی خرابه

کنکور دارم و نتونستم بخونم همش این فکر را دارم که خنگم و نمیتونم

این دوتا خیلی دارند اذیتم میکنن🥲

کاربر جدید نیستم...   :)