2777
2789

من خيلي از دست خواهر شوهرم خسته شدم

از شوهرم بزرگتره ولي از شانس بد من طلاق گرفته و از اون بدتر همش آويزون يقه شوهر منه، تو اين ١٢ سال از زماني كه يادم مياد فقط شوهر من كاراشو كنه، مشكلشو حل كنه، به فكر بچه هاش باشه

يعني اين زن انگار أصلا پدر و مادر و خواهر و برادر ديگه نداره

شوهرم به خاطر اينكه خواهرش بيكار نباشه و خير سرش فكر و خيال نكنه چقد رفت پيش مديرش خم و راست شد تا كار واسه اين خانم رديف كنه، بعد اون كه شوهرم مستقل شد باز اين زن آويزون گردن شوهر من شد الان از شوهرم بار ميگيره ، از همه ارزونتر و بيشتر به اين خانم ميده 

تا الان كه پسراش بزرگ شدن

هر غلطي اين پسرا ميكنن به شوهر من زنگ ميزنه

پول ميخوان به شوهر من زنگ ميزنه

چپه رو سنگ توالت ميشينن به شوهر من زنگ ميزنه و …

حالا اينا بماند، ناراحتي من از اينه كه شهريور رفتيم تا دريا متاسفانه پسرش انگشتر طلاي منو دزديد ، يه عذر خواهي خشك و خالي نكرد كه بگه زن داداش شرمنده اين اتفاق افتاد بخدا برام ماديات مهم نيست ولي آدم يه انتظاراتي داره حداقل به حرمت اينكه برادرت اين همه خدمت كرده بهت، واقعا خسته شدم دوستان دلم ميخواد اين زن از زندگيم دور بشه به نظرتون چيكار كنم كه حداقل آرامش روان داشته باشم

انگشترتو دزدید شوهرت چیزی نگف؟؟؟چرا انقدر بهشون رو میدین؟

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم باید سلیطه بازی در میاوردی وقتی پسرش همچین غلطی کرد تا بلکه یخورده ادم شه

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
آخه من آدمش نيستم كه سليطه بازي دربيارم

عزیزم ادمش نیستی پس انتطار نداشته باش ولتون کنه

کی بدش میاد سوار سر یکی دیگه بشه؟

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
كيس؟اين اگه آدم بود شوهر اولشو نگه ميداشت، چن سال پيش هم ازدواج كرد به ٦ ماه نكشيد جدا شد

ای بابا بیچاره هم دلمب ای شما میسوزه هم برا اون ،برای اون بخاطر اینکه کسی رو نداره و دلش به داداش شما گرمه و متوجه نیست که شما اذیتید ،برای شما بخاطر اینکه از دست اون اسیر شدین

عزیزم ادمش نیستی پس انتطار نداشته باش ولتون کنهکی بدش میاد سوار سر یکی دیگه بشه؟

من خيلي با شوهرم حرف ميزنم ميگه اگه داداش تو بود تو رو ول ميكرد تازه با اين اتفاق كه يكم سنگين برخورد كردم همه ناراحتن كه چرا اينجوري برخورد ميكنم

من هر چقد سليطه بازي در بيارم تا شوهرم نخواد هيچي درست نميشه فقط بين منو شوهرم هر روز ناراحتي پيش مياد

من خيلي با شوهرم حرف ميزنم ميگه اگه داداش تو بود تو رو ول ميكرد تازه با اين اتفاق كه يكم سنگين برخور ...

عزیزم پس با شوهرت جدی صحبت کن با خوبی و خوشی نه!

جدی باش و برو زیاد خرید کن یا بگو فلان چیزو میخوایم بخریم نیاز ب پول داریم

اگرم دیدی کپتاه نمیاد بگو باید بیشتر راجع به ادامه ی زندگی فکر کنیم با این اوضاع!

عزیزم پس با شوهرت جدی صحبت کن با خوبی و خوشی نه!جدی باش و برو زیاد خرید کن یا بگو فلان چیزو میخوایم ...

واقعا بايد همينكارو كنم

چون من دارم از نظر روحي و رواني بهم ميريزه