2777
2789

من همش یاد سوتی هام میوفتم و از خودم بدم میاد و همش حس میکنم چقدر خیط و ضایعم 

مثلا یبار سوار اسنپ شدم بعد اسنپ تلفونشو برداشت که با اون حرف بزنه بعد من فک کردم با منه گفتم بله؟؟؟

آبروم رفت یعنی اسنپیه یه جوری نگا کرد مامانمم گفتش خجالت کشیدم 

یا برا جواب یه چی هی یه جا زنگ زدم آخر نتونستم بگیرم 

بعدم همش یاد این قبیل سوتی ها میوفتم حس خیلییی بدی میگیرم همش فک میکنم نمیتونم هیچ جا برم و بلد نیستم و سوتی میدم و بی عرضم نمیتونم گلیممو از آب بکشم بیرون و ....

فقط الکی برا آروم کردنم دلداری ندینا حقیقتو بگین 

انگار عزت نفس و اعتماد به نفست پایینه

هر آدمی تو زندگیش اشتباه میکنه سوتی میده شکست میخوره اینقدر به خودت سخت نگیر

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انگار عزت نفس و اعتماد به نفست پایینههر آدمی تو زندگیش اشتباه میکنه سوتی میده شکست میخوره اینقدر به ...

اره خیلی پایینه 

نمیدونم همش فک میکنم بی عرضم و نمیتونم و نمیشه و ....

اره خیلی پایینه نمیدونم همش فک میکنم بی عرضم و نمیتونم و نمیشه و ....

خب روش کار کن

اگه اینجوری فکر نکن سمت هیچکاری نری واقعا هم یه آدم منفعل میشی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چطوری ؟یه صدایی تو مغزم همش اذیتم میکنه

باید روش کار کنی

یا برو تراپیست یا سرچ بزن تحقیق کن خودت ببین چه تمرین‌هایی هست انجام بده