2777
2789
عنوان

میترسم به بابام بگم

191 بازدید | 14 پست

پول تلفن خونمون زیاد اومده امروز رفتم زنگ بزنم دیدم قطع شده اومدم با گوشی خودم چک کردم دیدم ۵۶۲ هزار تومن اومده یکم فکر کردم یاد اومد چند روز پیش با یه مشاوره کنکور صحبت کردم به خاطر اونه 

الان میترسم به بابام بگم چون الان یکم دستش خالیه  خودم نزدیک ۳۸۰ تومنش رو میخوام کمکش کنم انا میترسم بگم چقدر اومده بره پرینت بگیره بفهمه دعوام کنه تو رو خدا کمکم کنید چکار کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت پرداخت کن 

ولی عجیبه صرفا به خاطر یه تلفن اینقدر زیاده اومده باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

کاری نمیتونی بکنی میتونی بری بهش بگی فلان تومان مبلغ پول اومده برا تلفن ۳۸۰ تومنو خودم میدم همین

ای پانتورک! ای پانکورد! و ای پان لر! و در آخر ای تجزیه طلب ک دنبال دزدیدن اصالت بقیه ی قوم ها هستی و حتی سندی هم نداری !ای کسی ک دنبال تفرقه انداختن بین قوم های عزیز ایران هستی !ای کسی ک دنبال تفرقه انداختن بین افرادی ک آیین و اعتقادات متفاوتی دارن هستی! برو دنبال پدر واقعیت بگرد ای بی وجود بی وطن👋

من سال ۸۴ انقدر با تلفن حرف زدم اونموقع ۲۰۰ هزار تومن پول تلفن اومد. بابام رفت پرینت گرفت ولی داداشم هوامو داشت گردن گرفت بیچاره😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

عزیزم کار بدی نکردی که می‌ترسی والا دوره حالا که اکثر دخترا میشینن با دوس پسراشون اینهمه حرف میزنن تو بخاطر مشاوره کنکور تماس داشتی خیلی هم بابات بهت افتخار کنه. برو بگو عزیزم اگرم تونستی یکمشو خودت بده 

من سال ۸۴ انقدر با تلفن حرف زدم اونموقع ۲۰۰ هزار تومن پول تلفن اومد. بابام رفت پرینت گرفت ولی داداشم ...

خوش به حالت 😂😂منم الان فکر اینم چطوری بزنم به گردن این و اون 

اگه خودت داری کلش رو بده کلا نفهمه نصفش رو بدی شک میکنه من یبار همینکارو کردم شک کردن رفتن پرینت گرف ...

آره باید همین کار رو بکنم از همه دارم قرض می‌کنم 🫠

خودت پرداخت کن ولی عجیبه صرفا به خاطر یه تلفن اینقدر زیاده اومده باشه

این مشاور کنکور لعنتی دقیقا ای ۲۱ تومن میندازه من ۲۰ دقیقا حرف زدم یکم هم قبلش اومده بود