حالم از هر چی مرد کثافته بهم میخوره زمانی که باهاش آشنا شدم یه دانشجو بود که پول نداشت حتی برای خواستگاری پا پیش بزاره همه جوره حمایتش کردم نصف پول ماشینشو دادم برا پول پیش خونه از خانوادم پول قرض کردم الان مهندس ساختمانه حتی حاضر نیست بیاد خونه انقد اشغاله که میگه از اومدن پیشت بیزارم توی دوران پریودم هستم واقعا وقتی پریود میشم حالم داغونه یه داداش کوچیک داره که هر شب میاره میگه میخوام مشقاشو کمکش کنم منم همش میگم خب ما یه شبا همو میبینیم اونم که تو زود میخوابی چرا هر شب باید بیاد اونم داد زد گفت اصلا دلخوشی توی این خونه ندارم دوست ندارم بیام پیشت نمیدونم چیکار کنم واقعا بهش بی اهمیت بشم نادیدش بگیرم یا جمع کنم برم یا خودمو بکشم راحت بشم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منم از شوهرم زده شدم اینقد که هی به بهانه های مختلف باهام بحث میکنه غر میزنه نمیدونم چرا من ازدواج کردم زودم بچه دار شدم وگرنه طلاق میگرفتم خسته م از زندگی
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏