من رفیقم بهم میگه تو اصلا پیام نده ینی شروع کننده پیام نباش اون باید همش پیام بده پیگیر باشه و ازین حرفا.. راست میگه بنظرتون؟ مثلا خیلی وقتا شده چت کردیم بعد دیگ صحبتمون تموم شد چهار پنج ساعتی چت نکردیم من اول پیام دادم ک کجاس و فلان کار درستی میکنم؟ میشه همه نظرتونو بگین🙏
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چند سالته؟🥲فک کنم منم باید کات کنم بدرد نمیخوره سینگلی بهتره نه؟😂
من سنم بالای سی هست ولی واسه همه نمیشه یک نسخه داد که... بعضیا تنهایی سختشونه من چون به تنهایی عادت داشتم زیاد سختم نبود ولی اگه وابستگی دارین به همدیگه یهویی این کارو نکن
میدونم چه حسی داری اما اگه میخوای کلا از دستش ندی سعی کن خودتو مشغول کنی کمتر دلت تنگ شه چون نتیجه ی ...
میدونی مثلا توقعشم بالاس کادو م اصلاا بهم نمیده بعد ک مثلا بهش میگم توقع داره چیزی نخوامو فلان مثلا میگم گل برام بخر میگه پول الکیه.. بعد اینکه همشم توقع داره من پیام بدم اگ ندم اونم باد میکنه
من سنم بالای سی هست ولی واسه همه نمیشه یک نسخه داد که... بعضیا تنهایی سختشونه من چون به تنهایی عاد ...
من خودمم به تنهایی عادت دارم اتفاقا الانم تو رابطم میدونی فقط بخاطر اینه ک آزادی ندارم میخوام سرگرم باشم مامانو بابام نمیزارن با رفیقام برم بیرون حتی تا سر کوچه ۱۸ سالمه میخوام اقدام کنم واسه گواهینامم اونو بگیرم طلاهامو میفروشم ماشین میگیرم آزاد بشم قید هرچی پسره میزنم فقط ازدواج سنتی 🥲😂اینا چیزی جز ضربه زدن به روح و روان آدم ندارن