2777
2789
عنوان

دخترا شما اول شروع کننده پیامین یا پارتنرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 31 پست
من الان که کات کردم و سینگلم.. اما قبلا توی رابطه که بودم هیچ وقت هیچ وقت من اول پیام نمیدادم

حالا کات از طرف اون بود یا تو؟😂

اولای رابطه هم من اصلااا پیام نمیدادم همش اون پیام میداد چون رو سرگرمی بود الانم زیاد پیگیر نیستم ولی بیشتر از چهار ساعتم نمیتونم بی خبر باشم 

یک دل داشتیم و هزاران حسرت.!🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا کات از طرف اون بود یا تو؟😂اولای رابطه هم من اصلااا پیام نمیدادم همش اون پیام میداد چون رو سرگر ...

کاتم از طرف من بود در حدی ک رفتم سیم کارتمم عوض کردم راحت شدم بابا چی ان این پسرا   

کاتم از طرف من بود در حدی ک رفتم سیم کارتمم عوض کردم راحت شدم بابا چی ان این پسرا

چند سالته؟🥲فک کنم منم باید کات کنم بدرد نمیخوره سینگلی بهتره نه؟😂

چند سالته؟🥲فک کنم منم باید کات کنم بدرد نمیخوره سینگلی بهتره نه؟😂

من سنم بالای سی هست   ولی واسه همه نمیشه یک نسخه داد که... بعضیا تنهایی سختشونه من چون به تنهایی عادت داشتم زیاد سختم نبود ولی اگه وابستگی دارین به همدیگه یهویی این کارو نکن

میدونم چه حسی داری اما اگه میخوای کلا از دستش ندی سعی کن خودتو مشغول کنی کمتر دلت تنگ شه چون نتیجه ی ...

میدونی مثلا توقعشم بالاس کادو م اصلاا بهم نمیده بعد ک مثلا بهش میگم توقع داره چیزی نخوامو فلان مثلا میگم گل برام بخر میگه پول الکیه.. بعد اینکه همشم توقع داره من پیام بدم اگ ندم اونم باد میکنه 

من سنم بالای سی هست ولی واسه همه نمیشه یک نسخه داد که... بعضیا تنهایی سختشونه من چون به تنهایی عاد ...

من خودمم به تنهایی عادت دارم اتفاقا الانم تو رابطم میدونی فقط بخاطر اینه ک آزادی ندارم میخوام سرگرم باشم مامانو بابام نمیزارن با رفیقام برم بیرون حتی تا سر کوچه ۱۸ سالمه میخوام اقدام کنم واسه گواهینامم اونو بگیرم طلاهامو میفروشم ماشین میگیرم آزاد بشم قید هرچی پسره میزنم فقط ازدواج سنتی 🥲😂اینا چیزی جز ضربه زدن به روح و روان آدم ندارن