2777
2789
عنوان

عدد بتام امروز سه هزار و چهارصد

100 بازدید | 19 پست

بود اما سونوگرافی ساک حاملگی خیلی کوچیک دید بدون کیسه زرده خیلی نگرانم دکتر گفت خیلی کوچیکه ساکت البته دکتر زنان سونوم کرد خودش نرفتم پیش دکتر متخصص سونوگرافی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند روز عقب انداختی که بتات این شده؟

بیشتر از ۱۰ روزه متاسفانه دیگه اصلا پیگیری نمیکردم تاریخ پریودام یادم نمیاد همونه که اصلا نمیدونم باید چند هفته باشم

بعضی ها بخاطر پول الکی می گن من سر بچه اولم بی تجربه بودم سه بار سونو کرد هر سری چقدرم می گرفت می گفت قلب نداره برو هفته دیگه بیاهمون وقت ک اون گفت نداره از مطب رفتم ی جا دیگ آخر وقت نوبتم شد گفت قلب داره چ ❤️ ی 😍

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  
بعضی ها بخاطر پول الکی می گن من سر بچه اولم بی تجربه بودم سه بار سونو کرد هر سری چقدرم می گرفت می گف ...

دکتر زنانم داخل مطبش سونو می کرد*

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ