2777
2789
عنوان

زن متاهل

145 بازدید | 15 پست

تو شهرمون ی خانم متاهل  با داشتن دو بچه ده ساله چهار ساله که دختر بچشم ناراحتی قلبی داشت با دوس پسرش فرار  کرد الانم ازدواج کردن دوس پسرش  8سال ازش کوچیکتر بود خانمه متولد 62 بود  خدا عاقبت همه رو بخیر کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن متاهلی که رابطه نامشروع داره به اون مرد نامحرم ابدی میشه و اصلا نمی‌تونه باهاش ازدواج کنه

تو فکر میکنی کسی که بچه هاشو بخاطر پسر ول کرده اعتقادی داره؟ 😐

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
زن متاهلی که رابطه نامشروع داره به اون مرد نامحرم ابدی میشه و اصلا نمی‌تونه باهاش ازدواج کنه

چرا فرار کرد شکایت کردن جفتشون افتادن زندان  حکم شلاقشون رو خوردن شوهرشم طلاقش داد باهم ازدواج کردن

اگه براش مهم بود که با وجود دوتا بچه فار نمیکرد

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
نه ولی دستور اسلامه.. تا ابد زناکار به حساب میاد

خب اونا قبولش ندارن 

خیلی راحت میتونن ازدواج کنن 

قانون رو دور زدن کاری نداره متاسفانه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜