2777
2789
عنوان

یه گند خیلی بد زدم نمیتونم از اتاق برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 28 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به عاقل بودنت افتخار می کنم ❤️ . به خوانواده زنگ بزن بگو که چه بهانه ای آوردن اگر نتونستن پشت گوشی بگن بگو تو پیام بهت بگن . کار اشتباهی نکردی حتی به نظر من میتونی صداشون بزنی بیان تو اتاق و بعد ازشون سوال بپرسی اگر هم پسر دایت فهمیدم اشکالی نداره . دلیلتون اونقد پشتش منطق هست که هیچ کس ناراحت هم نشه . پس نگران نباشین و اتاق رو ترک کنین ❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

من بودم میرفتم یه پسی هم بش میزدم تازه پسر دایی غریبه ک‌نی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بستگی ب ادمش داره من پسر داییم از بردار برام عزیز تر  هنوز ک میبینمش میبوسمش  خیای عزیز برام ولی پسر عموم واقعا معذبم جلوش خیلی سر سنگینم جلوش

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
من بودم میرفتم یه پسی هم بش میزدم تازه پسر دایی غریبه ک‌نی

خب همه پسرای فامیل مثل هم نیستم

این آدم واسه من اندازه بقال سر کوچه غریبه ست

کاش بابام بعدا بخاطرش غر نزنه

خب همه پسرای فامیل مثل هم نیستماین آدم واسه من اندازه بقال سر کوچه غریبه ستکاش بابام بعدا بخاطرش غر ...

آها خو به پدر بگو ک‌شما نبودید معذب شدی و در و باز نکردی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

منم مجرد بودم در رو برای اقوام باز نمیکردم، حالا میخواست زن باشه یا مرد...وقتی تنها بودم حوصله مهمون نداشتم، تازه یه بارم داییم خانوادگی اومده بودن... درمون یه سوراخ کوچیکی داشت، بچه هاش از اون تو حیاطو نگاه میکردن... منم استتار بودم کاملا

امضا نمیکنم

منم مجرد بودم در رو برای اقوام باز نمیکردم، حالا میخواست زن باشه یا مرد...وقتی تنها بودم حوصله مهمون ...

😂😂😂😂

بعد عذاب وجدان نمیگرفتی؟

منم تنها باشم باز نمیکنم رو هیچکی

هر وقتم باز کردم هم مهمون هم من معذب بودیم

بلد نیستم مهمون سرگرم کنم😂