2777
2789
عنوان

پیش خانوادم خراب شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 99 پست

عزیزم این چه حرفیه

اولا من که نمیدونم چه شکلی هستی، ولی احتمال میدم بک خوشگل بی اعتماد به نفسی

دوما که چهره یک چیز ارثیه، اتفاقا نه تنها دست تو بلکه دست مامان بابات بوده😄 از چی خجالت میکشی؟

سوما خواستگاری که تنها معیارش زیباییه همون بهتر که نیاد جلو

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از این به بعد حتی اگر خواستگار سنتی اومد قبل از اومدنش به خونتون یه جایی قرار بزارید همو ببینید تا از این مشکلات پیش نیاد 

در ضمن تو هیچ ایرادی نداری و بالاخره نیمه ی گمشده ی خودتو پیدا می کنی

توروخدا ناراحت نباش عزیزم لیاقت تورونداشتن چیزی از ارزشهای تو کم نشده مطمئن باش قسمت نبوده و خدا نخو ...

😭😭😭

دست خودم نیس فقط اشکام میریزه همش میگم چرا من باید زشت میشدم

ینی چی خب خوشگلی رو ک از جادو جنبل بدست نمیارن ک یا خانواده خوشگلن یا ک پولدارن و با پول خوشگل میشیا ...

باورت میشه زشت ترین عضو خانوادمم حتی بچگی چن نفر غیر مستقیم بهم میگف😭😭😭

سرکار میرم

برا موقعیتم جلو اومده بودن عکسمو دیدن دیگ نیومدن

بهتر که نیومدن.کسی که تکلیف خودشو نمیدونه.اول که برا موقعیت اومدن جلو.حالا فرض به خاطر قیافه برگشتن.هر دو تا رفتاراشون نشون از اصیل نبودن داره

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

برا موقعیتم جلو اومده بودن عکسمو دیدن دیگ نیومدن

بهتررررر

مگه تو کالایی؟! که خوشگل باشه وضعیتش خوب باشه؟؟

آدمای واقعی و اصیل معیار های‌مهم تری دارن. مثل درک و تفاهم و شعور و اخلاق طرف

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”