2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلی خانوم؟😂والا من از بیمارستان اومدم خونه جاروبرقی کشیدم.فقط کسی نبود بگه به به😂

توام فیلمتو میزاشتی انقد اینا انقد بدرد نخور و‌ رخ ما نکشن😂

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

کجاش تحقیر کرده؟

قبلش حاملگی زن ایرانی و میزارن بعد اونم میزارن و مقایسه و مسخره میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

کلی خانوم رو میگی اینا منو بعداز سزارین ندیدن اونو بزرگ کردن بعدش امکانات و رسیدگی اونا با ایران یکی میشه؟

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

خب فانه وگرنه جدی نمیگن 

خیلیا تو ایران هم من دیدم قبل رایمان قر میدن بعدش هم قر دادن

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

باور کن همون شوهرش کاملا در خدمتشه و بیشتر از نصف کارا رو می کنه

ولی حالا همون  مرد  اگه زن ایرانی می گرفت از جاش پا نمی شد 

کلی خانوم رو میگی اینا منو بعداز سزارین ندیدن اونو بزرگ کردن بعدش امکانات و رسیدگی اونا با ایران یکی ...

کاش اونارم بگن که نمیگن 😐

میدونم خیلی خانومای ایرانی هیچ کمکی هم ندارن بعد زایمان خودشون کارای خونرو انجام میدن ولی متاسفانه دیده نمیشن این بدرد نخورا که هزارتا کلفت دارن میان یه تیک فیلم میزارن خودنمایی میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

خب فانه وگرنه جدی نمیگن خیلیا تو ایران هم من دیدم قبل رایمان قر میدن بعدش هم قر دادن

فانشم اذیتم می‌کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

کلا اینستاگرام و مجازی همینه یه عده با دروغ و دغل میخوان فالور و کامنت جذب کنن 

حس ناکافی بودن به بقیه میدن 

من طبیعی بوده زایمانم والله ک نه حوصلشو داشتم نه با همون بخیه هایی ک دارم میتونستم برقصم!!!!

زر مفته هر جی میگن تو اینستاااا

ببین ولی قبول کنیم بعضیا واقعا خیلی ناز دارن من سزارین دومم بود دکتر گفت فلان ساعت راه برو بادرد و دولا دولا راه رفتم تا دردش اروم شد تخت کناری هم شکم دومش بود همراهش میخ است گریه کنه میگفت این حداقل یکی دوهفته طول میکشه از جاش تکون بخوره بخواد راه بره خب لامصب تا پانشی خوب نمیشی که هیچ احتمال امبولی هم خیلی میره بالا ور کل ی کم ایرانیا شورش رو دراوردن توی این قضیه البته نه همه بعضیا هم واقعا مشکل دارن

کلی خانم چی درست کردی برامون امروز ؟ 

من درست کردم یک مینی حبیب 

بححح بحححح بححح بححح ههههه هااا هااا ههه هااا

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !