2777
2789
عنوان

یه مشاعرمون نشه🌿😂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 390 پست
یارب این نوگل خندان که سپردی به منش،میسپارم به تو از چشم حسودِ چمنش🤩

شربتی از لب لعلش نچشیدیم و برفت

روی مه پیکر او سیر ندیدیم و برفت 

گویی از صحبت ما، سخت به تنگ آمده بود

بار بر بست و به گردش نرسیدیم و برفت

ممنونم از همراهیتون 

شبتون خوش🌱🥰

ما یار ندیده تب معشوق کشدیم... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لذت بردم از این تاپیک مهمونهام اومدن من رفتم ماچ ب همتون😘😘

منم بسیاااار لذت برم از همراهیتون🥰🥰😍🌱

به شرط حیات اگر بازم تاپیک شعر زدم صداتون میکنم🤌🏻😂

ندهم خشتی از این خانه ویران به بهشتگر تو را باز در این کلبه ی احزان بینم... بسی لذت بردم از این مشاع ...

عزیزم😍سعادت بنده بود هم کلامی باهاتون

همچنین

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
تن ز جان و جان ز تن مستور نیستلیک کس را دید جان دستور نیست

ممنونم از همراهیت عزیزم😍😍🌱

ان شاءالله اگه بازم تاپیک شعر زدم صداتون کنم؟ 😌😌🤌🏻

منم بسیاااار لذت برم از همراهیتون🥰🥰😍🌱به شرط حیات اگر بازم تاپیک شعر زدم صداتون میکنم🤌🏻😂

حتما منتظرم گلی♥️

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
قربونت برم این دفعه زدی تو کار م؟بزنمت؟مکن ز عرصه شکایت که در طریق ادببه راحتی نرسید آنکه زحمتی نکشی ...

😂🤣🤣🤣🤣 وا خب من بزور بگردم اولش مناسب باشه دیگه اخرش که چک نمیکنم 

تو هم هر چی د هست دادی من😂😂

اینم تقدیم به خودت

دوستان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم ؛
باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی!

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

تنت زخمی، دلت آزرده باشدنگاهت سرد و باران خورده باشد؛شده گنجشک باشی و شبی بادتمام لانه ات را برده با ...

درون شعر ها دیگر کلامی را مکن باور
عزیزم بی تو میمیرم فقط نقلی به مضمون است

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

دردم از یار است و درمان نیز همدل فدای او شد و جان نیز هم،حافظ جان🫂🧿

مگر جانی،
که هر جا آمدی ناگه برون رفتی؟
مگر عمری،
که هر گَه می‌روی ديگر نمی آیی؟

بوسه بر عکست زدم ترسم که قابش بشکنمقاب عکس توست ولی شیشه ی عمر من است

تو با اغیار پیش چشم من می در سبو کردی
من از بیم شماتت گریه پنهان در گلو کردم