2777
2789
عنوان

تولدم مبارک😍🥰

216 بازدید | 31 پست

بماند به یادگار😍😍

روز تولد، روزی است که زندگی به ما لبخند زد و فرصتی دیگر برای بودن، آموختن و عشق ورزیدن هدیه داد. این روز تنها یک تاریخ نیست؛ بلکه یادآور معجزه‌ای است که وجود ما در این جهان را معنا بخشیده است.

تولد، آغاز فصل جدیدی از کتاب زندگی است؛ فصلی که با عشق، تلاش و رؤیاها نوشته می‌شود. در این روز، ما نه‌تنها به گذشته نگاه می‌کنیم و برای تمامی فراز و نشیب‌های زندگیمان شکرگزاریم، بلکه به آینده می‌نگریم، با امیدی نو و قلبی پر از شور😍😍

امسال برای تولدم یه هدیه ویژه از خدا گرفتم🥰🥰😇😇

راستی هپی مپی کریسمس🎄🎄🎁🎁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تولدت مبارک

مررررسی قشنگم😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
تولدت مبارک عزیزم🤍🥹✨

ممنونم🥰😘

@بهار2124    

تولدت پرتکرارررر

ممنون مهربون🥰

مبارک

ممنونم🥰😘

تولدتون پرتکرار ❤

با کلی حال خوب و شادی و سلامتی 🥰

امیدوارم همه هدیه هاتون ویژه باشن 😍

❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

چه روز با شکوهی سالروز تولدتونه😍

سالی پر از برکت ، ثروت ، سلامتی ، عشق و بخشش از خداوند آسمانی هدیه بگیرید❤️

میلاد نور خدا هم فرخنده باد

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂