2777
2789
بنظرم کلا خانم ها زیاد برای شناخت طرف مقابلشون وقت نمیذارن

میذارن ولی به شرطی که رغبت کافی رو نسبت به فرد احساس کنن

اگه رغبت نکنن طبیعیه نخوان وقت بیشتری بزارن چون به نظرشون اتلاف وقته

وقت گذاشتن برای شناخت طرف مقابل زمانی مطرحه که اون جاذبه اولیه ایجاد شده باشه حالا طرف میاد انرژی و وقت صرف می کنه تا ببینه این جاذبه به چیز دیگری ختم میشه یا نه

جاذبه اولیه نباشه (به هر دلیلی) چه زن چه مرد تمایلی برای وقت رفتن کردن بیشتر روی طرف مقابل نداره

ما دوست داریم فکر کنیم دنیا مثل فیلم هاست. طرف اول از اون یکی خوشش نمیاد‌. بعد که می شناستش یه دل نه صد دل عاشقش میشه. چون طرف خیلی خیلی نایسه!!

اما همچین چیزی ۹۹ درصد در واقعیت اتفاق نمی افته. چون نایس بودن برای عشق ورزیدن کافی نیست. اصلا هنر نیست که تو بگی من شخصیت خوبی دارم پس باید عاشقم بشی!! همه باید شخصیت خوبی داشته باشن. در هر شرایطی. جایزه قرار نیست که به افراد بدن. 

بازم میگم علاقه یه فرایند پیچیده اس. به خیلی چیزها بستگی داره و هر کی در نهایت دنبال علاقه شه.  

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.