2777
2789
عنوان

مشکل اسپرم صفر و درمان ان

27 بازدید | 3 پست

با سلام دوستان محترم لطفا راهنمایی کنید من ازو اسپرمی دارم و به ترتیب کار های زیر را برای درمانش انجام داده ام چند بار ازمایش اسپرم دادم که نتیجه اش صفر شود بعد عمل teseرا انجام دادم که نمونه اسپرمی در بیضه پیدا نشود بعد دکتر تشخیص داد که واریکوسل دارم و آن را عمل جراحی کردم و همزمان با آن عمل prpبیضه را هم انجام دادم باز بعد از گذشت ۳ ماه از عمل رفتم ازمایش اسپرم دادم و باز هم صفر بود دکتر ازمایش های هورمونی را برام نوشتند که همه مقادیر fshو lhوtshو تستسترون هم نرمال بود فقط مقداری پرولاکتینم بالا بود بعد از آن دکتر ازمایش ژنتیک کروموزم azfرا برام نوشتند که شکر خدا آن ازمایش مشکلی نداشت با این توصیف های که گفتم باید چکار کنم دکتر مستقیم بهم گفت که واقعا نمی‌دانم مشکل اسپرم صفرت در چیست و در شهر ما هم این دکتر بهترین دکتر بود خواهشا راهنمایی ام کنید چکار کنم

آزمایشگاه ها معتبر بودن؟ کلانشهر آزمایشگاه معتبر

دکتر عوض کنید بهترش برید سنتون چنده؟ اگه مایل بودید 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.