2777
2789

یکشنبه رفته بودم پیش مشاور مدرسه...داشتم باهاش دردودل میکردم...

هی از مشکلات خانوادگیم میگفتم،بعدش میگفتم من به درک اجیم گناه داره اون اذیت میشه

هی هر چی میگفتم فقط تو ذهنم بود که اجیم گناه داره ناراحت میشه اذیت میشه

گفت برو دانشگاه شهر دیگه که از خانودت دور باشی راحت باشی،گفتم نه اجیم گناه داره(من خیلییی تو خانوادم دارم آسیب میبینم،رسما دیگه نابود شدم)

بعدش اون گفت خب توئم گناه دارییی،خودت بیتشر گناه داری،چرا خودت برا خودت مهم نیستی،تو داری این وسط له میشی،داری نابود میشی،تو گناااه دارییی

،اونی که گناه داره تویی

از یکشنبه تاحالا این حرفاش داره تو ذهنم تکرار میشه...بهش که فکر میکنم میبینم کل زندکیمو،کل عمرمو فقط به فکر بقیه بودم،هیچوقت برام مهم نبود خودم چی پس؟خودم چی میشم؟خودم چقد آسیب میبینم؟

دلم برا خودم سوخت...فک کنم واقعا گناه دارم

اما هنوزم نمیتونم دست از کارام بردارم،هنوزم اولویتم بقین

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه...خیلی خاستم،اما عادت کردم،عادت کردم خودمو له کنم،خودموزیر پا بزارم برا همه

نه اروم باش میشه مطمئن باش تو ارزشمندی 

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

راس میگه عزیزم تو باید به فکر خودتم باشی اولیتت باید خودت باشه قطعا
چه خوب که مشاور مدرستون آدمیه که بشه باهاش درد و دل کرد واسه ما منتظرن یه چی بگی برن بزارن کف دست خانواده ها 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
راس میگه عزیزم تو باید به فکر خودتم باشی اولیتت باید خودت باشه قطعا چه خوب که مشاور مدرستون آدمیه که ...

آره حق با اونه

هعییی چی بگم که دلم خونه...کی گفته مورد اعتماده؟اون به خانودم نگفت اما رفت به ناظم و دبیرا گفت...ناظمم زنگ زد به مامان دوستم گفت و آبروم رفت🥲💔

یه چیزی بگم .. من نمی‌دونم شرایط خانواده ات چطوریهخودت بسنجشاید با رفتن و مستقل شدن یه راه نجات برای ...

نه اون خیلی بهم وابستس،خیلی اذیت میشه

شرایط خونه بهش آسیب میزنه،

مشکلتون با خانواده‌اتون چیه؟

خیلییی مشکل داریم،همش جنگ و دعوا،نفرین و کتک،همش صدا جیغ و داد...

بهم خیانت میکنن

طلاق عاطفی گرفتن

همش همه دردودلاشون برا ما همه خوشیاشون برا دوستاشون

خیلییی مشکل داریم،همش جنگ و دعوا،نفرین و کتک،همش صدا جیغ و داد...بهم خیانت میکننطلاق عاطفی گرفتنهمش ...

شرایطت مثل یکی از دوستای قدیمیمه

اونم می‌خواست شهر دیگه بره و نگران خواهرش بود

اون می‌گفت اگه من برم مستقل بشم می‌تونم شرایط بهتری رو در آینده براش فراهم کنم

تابستون ها هم که پیششی

نمی‌دونم .. به نظرم به مشاور مدرسه اعتماد نکن یه مشاور خوب تو اینترنت اینستا و .. سرچ کن تلفنی باهاش حرف بزن

تصمیم آخر با خودته .. امیدوارم موفق باشی :)