2777
2789
عنوان

درمورد دوستی

47 بازدید | 8 پست

من یک جوان ۱۷ ساله هستم دوست دارم رفیق زیادی داشته باشم و دارم البته.پسر وفقط میخوام دلیل این رو بدونم که چرا یکی با من دوست میشه دلیل دوست شدن شات بامن چیست ؟ و یک نفر باید چه ویژگی هایی داشته باشد که با اودوست شد.

مرسی از کمکتون ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد

در این بازار عطاران مرو هر سو چو بی‌کاران

به دکان کسی بنشین که در دکان شکر دارد

ترازو گر نداری پس تو را زو ره زند هر کس

یکی قلبی بیاراید تو پنداری که زر دارد

تو را بر در نشاند او به طراری که می‌آید

تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد

به هر دیگی که می‌جوشد میاور کاسه و منشین

که هر دیگی که می‌جوشد درون چیزی دگر دارد

نه هر کلکی شکر دارد نه هر زیری زبر دارد

نه هر چشمی نظر دارد نه هر بحری گهر دار

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر داردبه زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارددر این بازار عطاران مرو ...

جواب شما در این شعر از مولانا است

در دین ما هم اهمیتی زیادی به انتخاب همنشین مناسب شده است.

شما دنبال چه هدفی در زندگی هستید و می خواهید به کجا برسید؟

درس میخونم برای کنکور بدم دانشگاه قبول بشم

بدیهی است که ممکنه آدم هزارتا دوست داشته باشه ولی سوال شما درمورد رفیق صمیمی است

رفیق صمیمی باید از آدم بالاتر باشه و آدم رو سمت تلاش و کوشش سوق بده اهل مواد مخدر و پارتی نباشه با معرفت باشه با اخلاق باشه 

چون هم صحبت های رفیق روی آدم تاثیر میذاره نظری که راجب دیگران میده،صحبت هایی که راجب اهدافش می کنه و ...

هم اینکه انسان ها رو از رفیق هاشون میشناسن برای شما هم پیش اومده که وقتی می پرسی فلانی چطور آدمیه میگن فلانی رو نمی‌شناسیم ولی با فلانی رفیقه اون هم که معلومه چطور آدمیه

میگن آدم رو از دوجا میشه شناخت از چیزهایی که بهش انس داره و از رفیقاش

بدیهی است که ممکنه آدم هزارتا دوست داشته باشه ولی سوال شما درمورد رفیق صمیمی استرفیق صمیمی باید از آ ...

حالا از کجا یه آدم رو بشناسیم

یک رفتار با زیر دست :با آدم های پایین تر از خودش چطوری رفتار می کنه 

دو:نظراتی که درمورد دیگران میده وقتی راجب دیگران حرف میزنه به چیا توجه می کنه چیا رو عیب یا حسن می دونه

سه:رفتاری که با دیگران داره باید توجه کنی که رفتاری که با دیگران داره یه روزی هم با شما خواهد داشت هرچند شما صمیمی ترین رفیقش باشی

چهار:رفتار با اعضای خانواده خودش،اینکه دیگه نیازی به توضیح نداره 

کلماتی کخ استفاده می کنه هم مهمه میگن با کسی باش که وقتی تو جمع حرف زد سرت بالا باشه بلد باشه حرف بزنه اجتماعی باشه اگه اجتماعی باشه تو رو هم با بقیه آشنا می کنه