2777
2789
عنوان

از جاریم بیزارم چیکارکنم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 42 پست

با هرکسی عین خودش رفتار کن ازین به بعد هروقت دیدیش جوری رفتار کن ک انگار وجود نداره من خواهرشوهرم خیلی اذیتم کرد بعد گفتم چه کاریه خوبی کنم بعد توقعم بره بالا ک اونم نمک نشناسی کن درقبال رفتارم الان هروقت میبینمش بجز سلام هیچ حرفی باهاش نمیزنم کلا ازش متنفرم نمیتونم حتی بصورتش نگاه کنم ولی چاره ندارم 

توام ازین به بعد سلامم بهش نده کاری کن ک خودش بیاد بگه مشکلی داری با من 

بعدم اگه اومد کمک کنه ک هیچ اگه نیومد توام خودتو با جمع کردن ظرفا مشغول کن یا برو دستشویی ک مجبور بشه بره کمک کنه یا خودت سرگرم بچت کن 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به حساب نیارش 

از ذهنت تمرکز روی ایشون را بردار

دیگه دست دراز نکن بهش که دست نده

دیگا دعوتش نکن که نیاد

و ...

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

اصلا به شوهرت نگو قطع ارتباط کنه ولی تو هم مثل خودش باش کم محلیش کن جواب نده بهش و خودتو بگیر با بقیه بگو بخند کن تا اون کم بیاره .هر چند که تربیت همه با هم فرق داره ولی قذیمی میگه هر کی کمت گرفت کمش بگیر عزیزجان .ازین نخاله ها همه جا هست دور وبر چهارتا ازین خواهرشوهر عفریته هاس دوتا جاری اب زیرکاه و یه مادرشوهر شوهر که ارزوشه زندگی‌منو از هم بپاشونه وفقط خدامیدونه کاریشون نداشتم 

تو چجوری رفتار میکنی با اون؟ حتما دوست داری تحویلت بگیره که از بی محلیش ناراحتی . البته ک اونم بهت ح ...

ببین من گدای محبت اون نیستم اولش عین جاریای دیگم که احترام همو داریم میخاسم احترام اینم داشته باشم ولی دیدم این رفتارا رو میکنه منم دارم بی محلی میکنم ولی اون بیشتر بلده بی محلی کنه من هرچقدم محل نمیدم درمقابلش کم میارم.  بعد راجب سلام و خدافظی ام اخه نوشتم که شوهرم گفته باید سالی چند باری بریم خونشون خب نمیشه که برم خونش سلام ندم.  اگه بخام سلام ندم باید کلا قط رابطه بشیمو خلاص اونم ک شوهرم نمیزاره

معلومه خیلی ازت کیته داره و احتمالا حسادت زیادی داره... تحصیلات خانواده خوشگلی و شاعل بودن و..کی بهتره؟ 

به هبچ عنوان سعی نکن باهاش خوب برخورد کنی بخوای ثابت کنی تو ادم خوبه هستی بیمحلی کن انگار رفتارای اون برات‌مهم نیست 

یه جوری که اونقدر کارای مهم تو زندگیت داری که این و اصلا یادت نمیاد

چرا فکر میکنی جاریت خیلی مهمه تو این دنیا فقط خودت شوهرتو بچه هاتم مهم باشن برات بقیه اولویتای بعدیت باشن همیشه وقتی اذیت میشی حتی تو جمع یبار بحث باز کن بگو من تنها رفتار شوهرم باعث میشه ک نارحت بشم وگرنه رفتار هیچکس برام مهم نیست ک باعث ناراحتیم بشه بگو عقیده دارم تنها شوهرو بچت برات میمونه منم نسبت به شعورم احترام میذارم از یجایی به بعد با هرکسی عین خودش رفتار میکنم و برامم مهم نیست اون طرف از رفتار خودش خوشش بیاد یا نیاد مهم فقط و فقط خودمم 

فقط خودت و گلتو بچت 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
معلومه خیلی ازت کیته داره و احتمالا حسادت زیادی داره... تحصیلات خانواده خوشگلی و شاعل بودن و..کی بهت ...

هردو خانه داریم. تحصیلاتمونم یکیه. خوشگلیمونم فک نکنم فک نکنم برتری خاصی داشته باشیم

هردو خانه داریم. تحصیلاتمونم یکیه. خوشگلیمونم فک نکنم فک نکنم برتری خاصی داشته باشیم

خب دقیقا جاری منو توصیف کردی قشنگ انرژی منفیشو حس میکنم و میدونم حسادت میکنه،رفتار همسرانتون باهاتون چطوره؟وضعیت مالی؟واینکه عروس مورد علاقه خانواده شوهرت کدومتونین؟

ببین من گدای محبت اون نیستم اولش عین جاریای دیگم که احترام همو داریم میخاسم احترام اینم داشته باشم و ...

اون میاد خونت چجوریه؟ تو هم مث اون باش. یه سلام و خدافظی دسته جمعی بده