2777
2789

میخوام برم یه بانک حساب باز کنم 

میخوام ببینم اولن چ قد پول ازم میگیره 

و بعد همون موقع کارت حاظره و بهم میده 

یا چند روز تا صدپرش مثلا طول بکشه و اینا

غیرحضوری از اپلیکیشن بلوبانک یا ویپاد باز کن رایگان میفرستن دم در خونتون و معمولا کمتر از دو هفته طول میکشه تمام کاراشم انلاینه

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان افتتاح حساب 90درصد بانکها انلاین شده 

حضوری انجام نمیدن 

مراحل ک تموم شد 

آدرس و کد پستی میدین بعضی بانکها مثل پاسارگاد ، رفاه میارن دم خونه 

ی تعدادی هم حضوری از شعبه تحویل میگیرید 

غیرحضوری از اپلیکیشن بلوبانک یا ویپاد باز کن رایگان میفرستن دم در خونتون و معمولا کمتر از دو هفته طو ...

بلو دارم میخوام برم بانک رفاه باز کنم حضوری برم

بلو دارم میخوام برم بانک رفاه باز کنم حضوری برم

رفاه چه نیازی داری؟ چی بلو نداره که رفا داره ؟

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

الان افتتاح حساب 90درصد بانکها انلاین شده حضوری انجام نمیدن مراحل ک تموم شد آدرس و کد پستی میدین بعض ...

عهه جدییی 

یعنی حضوری برم قبول نمیکنه ؟ 

من میخوام بانک رفاه باز کنم 

رفاه چه نیازی داری؟ چی بلو نداره که رفا داره ؟

بلو ک خیلییی خوبه 

بابام ادا در اورده میگ برو رفاه باز کن راحت تر میتونم پول بریزم برات 

اگ باز نکنی پول نمیریزمااا 

حالا ماهی ۶۰۰ میخواد بده 😕

الکی مارو اسیر کرده

عهه جدییی یعنی حضوری برم قبول نمیکنه ؟ من میخوام بانک رفاه باز کنم

ن عزیزم 

همسرم رفت 

گفتن باید انلاین انجام بدی 

ی روزم از کارش مونده بود بنده خدا 

اومد خونه انجام دادیم 

فک کنم کمتر از 10روز اومد دم خونه 

بلو ک خیلییی خوبه بابام ادا در اورده میگ برو رفاه باز کن راحت تر میتونم پول بریزم برات اگ باز نکنی پ ...

خب اگه اینجوریه حق داره حتما ایشون پولاش تو رفاه هست و انتقالش راحت تره کارمزدی هم نداره

برو نزدیکترین شعبه رفاه یه حساب باز کن ده بیست دقیقه طول نمیشکه کارتم درجا میدن 

پیشت صد هزار تومنم باشه البته همونو میریزن تو کارتت بعدا میتونی برداشت کنی

ن عزیزم همسرم رفت گفتن باید انلاین انجام بدی ی روزم از کارش مونده بود بنده خدا اومد خونه انجام دادیم ...

عههه چه قدر خوب شد ک گفتین 

پس حضوری انحام نمیدن ؟ 

عجببب چرا اخه حضوری هم ده روز طول میکشه اخه ای بابا اخه یه سری ها میگن حضوری بری همون موقع هم بهت میده ک 

میهش بگین کدوم سایت آنلاین بود کجا باید برم براش