2777
2789

خیلی دلم میخواست ازاین دخترای مرموز و ساکت که همه تو نخن ببینن این چیکار میکنه باشم متاسفانه هم وراجم هم نسبت به مسائل خودم دهن لق

یعنی کافیه یکی بگه سلام میشینم شجره نامه جد و ابادمو براش توضیح میدم🥴

دوستان بیاین اعلام حضور کنید ببینم تنها نیستم

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

من برعکس تو

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱٠ الی ۱۲ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم برعکسش شما کاملا محتاطم هیچی لو ندم و بیشتر شنوده هستم تنها کسی که نمیتونم دربرابرش مقاومت کنم و ...

به مامانمم میگم به بقیه دوستامم میگم بعضی وقتا دلم میخواد یکی زیپ دهنمو بکشه نتونم حرف بزنم🤣

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

به مامانمم میگم به بقیه دوستامم میگم بعضی وقتا دلم میخواد یکی زیپ دهنمو بکشه نتونم حرف بزنم🤣

من جلو مامانم فقط سپر دفاعیم کاملا غیر فعاله 😂

همه چی رو بهش میگم بعد پشیمون میشم دوباره دو ساعت قسمش میدم که اون به هیچکی نگه حرفام رو 😅😅