2777
2789

من از شیر و کره و خامه خوشم نمیاد ولی تعریف این پاستا رو زیاد شنیدم مزه اش چطوره؟

دستور یا نکته خاصی داره که بهم بگین؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عالیه من پاستاهام خیلی خوشمره اس همه تعریف میکنن

ببین سینه مرغ تیکه شده و با سیر سرخ کن با سیر و کره و نمک و فلفل سیاه که مزه مرغ نده قارچ هم همونجا سرخ کن   

بعد که پاستا با ابجوش پخت ابکش کن بریز تو مواد مرغ و قارچ  بعد خامه و شیر بزن خامه هر جی بیشتر خوشمزه تر 

من خودم یه خامه کامل میریزم 

وسایلشو گرفتم یه اماده دیدم اتفاقا ولی انگار با رب یا گوجه بود قرمز بود...

اون سس‌ش فرق میکرد آلفردو نبود

اتفاقا شیر و کره دوست نداری اون مدل بیشتر به سلیقت میخوره

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
وسایلشو گرفتم یه اماده دیدم اتفاقا ولی انگار با رب یا گوجه بود قرمز بود...

اره خامه و ریحون و آلفردو و سس گوجه اش من خوردم سس گوجه اش از اون دو تا بيشتر دوست داشتم 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
اون سس‌ش فرق میکرد آلفردو نبوداتفاقا شیر و کره دوست نداری اون مدل بیشتر به سلیقت میخوره

نمیدونستم...

حالا امیدوارم خوب بشه...

یه کوچولو پنیر پارمزان گرفتم شد تقریبا صد تومن🤦‍♀️

ناراحت میشم اگه بدمزه بشه😂

نمیدونستم...حالا امیدوارم خوب بشه...یه کوچولو پنیر پارمزان گرفتم شد تقریبا صد تومن🤦‍♀️ناراحت میشم ا ...

من جای پارمزان همون پنیر پیتزا میریزم و واقعا غیر ممکنه کسی بخوره و خوشش نیاد

کاربری دست 98348نفره