2777
2789

تو تاپیک های قبلیم گفتم برادرم دو ساله و خرده ای هست که درگیر شرکت هرمی شده و اونجا ذهنش رو شست و شو دادند  و بعد از دو سال برادرم رو فرستادن خونه.ولی برادرم دوباره می‌خواد بره پیش اونها و من هیجوره نمی‌تونم نگهش دارم .میشه به دروغ علیه‌ش شکایت کنم لاقل بره زندان فکر اونجا از سرش بیفته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا داداست شیشه میزنه ک بخواد دوباره بره؟اره شکایت کنید بگید پولمون رفته

شکایت کردم میگه حکمش دو هفته طول میکشه اجرا بشه که دو هفته خیلی دیره برادر ممکن امروز و فردا بره دیگه نشه کاریش کرد

زندان چیه آخه دیگه 😐😐😐هم سو پیشینه میشه براش و دیگه آبروش همه جا می‌ره و رسوا میشه یه فکر اساسی د ...

دیگه کل فامیل و همسایه ها از دو سال پیش فهمیدن این درگیر شرکت هرمی شد ابروش که خیلی وقته رفته.سوپیشینه هم بشه اشکال نداره بهتر وضع الانشه

شکایت کردم میگه حکمش دو هفته طول میکشه اجرا بشه که دو هفته خیلی دیره برادر ممکن امروز و فردا بره دیگ ...

ب هوای پول نگهش دار بگو قراره دو هفته دیگه بهم پول برسه

چند سالشه؟ اگه بتونید دنبالش برید جاشونو پیدا کنید خ خوبه

باهاش دعوا کن ی جور ک دعوای بزرگی شه بعد زنگ بزن پاسگاه بگو زدم و برو شکایت بزار رو پروندش تا رضایت ...

دعواش بشه حالیش نیست شاید تو دعوا بزنه شیشه ای و جایی رو بیاره پایین و نمیشه جلوش وایستاد

خواهر زاده من رفت ب دروغ گغت میرم واسه صنایع دفاع کار میکنم من فهمیدم زنگ زدم آگاهی خواهرم باورش نمیشد میگفت شلوغش نکن بعدا فهمید حق با من بوده و رفتن آوردنش پول هم پس گرفتن

دعواش بشه حالیش نیست شاید تو دعوا بزنه شیشه ای و جایی رو بیاره پایین و نمیشه جلوش وایستاد

قبل اینکه ب اونجا بکشه زنگ بزن 

یا اینکه قبل از دعوا زنگ بزن ک زودتر بیان با گریه و اینا باید حرف بزنی ک اره داره منو میکشه

💪❤️‍🔥

ب هوای پول نگهش دار بگو قراره دو هفته دیگه بهم پول برسهچند سالشه؟ اگه بتونید دنبالش برید جاشونو پیدا ...

۲۷ سالش .من فقط همین تک برادر رو دارم خودمون تو یک شهر غریب هستیم کسی رو نداریم که تعقیبش کنه

۲۷ سالش .من فقط همین تک برادر رو دارم خودمون تو یک شهر غریب هستیم کسی رو نداریم که تعقیبش کنه

باهاش حرف بزن، اونجا وضعیت اش چطور بوده؟ خورد و خوراک جای خواب؟ 

اگه اصرار کرد بذار بره شاید لازمه اونجا بره تا بفهمه ولی گاهی تا دو سال هم شده ک رفتنشون طول کشیده