2777
2789
عنوان

پیام به شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 36 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤭😂

من که هرگز چنین پیامای با احساسی ندادم تا حالا 

کلا هم اهل چت و مجازی نیستیم هر دو 

ولی پیام هم بدم میگن باشه فقط یا چشم 

از آقایون توقع قصیده سرایی نداشته باشین

❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

قبلا بهتر بود. قهر کردیم سرد شده انگار. حالمو گرفت. کاش؟پیام نمیدادم

بنظرم بیخال شو ذهنت درگیر نکن من به این نتیجه رسیدم مردا اینقدر ارزش ندارن که بخاطر کاراشون ذهنت درگیر کنی البته این نظر شخصی منه 

من هروقت قهر میکنم نیم ساعت بعد پیام میدم دلم تنگ شد طاقت نیوردم 😂

من ایندفعه خیلیییی طولش دادم. دیشب واقعا داشتم میپکیدم . خواب بو رفتم دراز کشیدم کنارش ببینمش.بیدار شد نگاه کرد گفت خوبی؟ و خوابید😑

عزیزم درک میکنم ولی آقایون معمولا توی عمل ابراز احساسات میکنن کلا توی صحبت هاشون خیلی نمیتونن بیان ا ...

الان تو عمل هم خدایی هیچکار نمیکنه🤣🤣🤣روز زن قهر بودیم یه پیام هم نداد🤣

بنظرم بیخال شو ذهنت درگیر نکن من به این نتیجه رسیدم مردا اینقدر ارزش ندارن که بخاطر کاراشون ذهنت درگ ...

کاملا موافقم عزیزم. 

میخواستم برم سرکارام گفتم بیام اینجا بقیه یه کم بم روحیه بدن 🥰

آره . اون که فکر کنم چون یهویی بود خوشحال شد.‌حالا فردا ببینم ری اکشنش چیه😅

عزیزم 

زندگی اینقدر کوتاهه که واقعا ارزش نداره بخاطر مسائل حتی بزرگ اوقات رو به کام خودمون تلخ کنیم

خوشبخت باشی ان شاءالله 😍

منم دیگه نمیدم خدایی.‌خیلی قشنگ ..... بم😑

شما زیاده روی کردین واقعا 

اما مطمئنم همسر تونم احساسش مثل شماست 

آقایون اهل ابراز علاقه نیستن کلامی 

کلا خانما و آقایون متفاوتن 

اینو قبول کنین تا اذیت نشین 

در مورد هر بحث و مسئله ای بجای قهر حرف بزنین 

❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤