2777
2789
عنوان

تفسیر جواب ازمایش کی بلده لطفاااااا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 66 بازدید | 25 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر کم بود مثل گلبول قرمز صفر تا ۲ میزدن .. و hpf ولی ۸ تا ۱۰ مشخصه عفونت دارید که گلبول سفید زیاد ش ...

باکتری هم زیاد بوده

قابل حله فکر کنما .. دکتر نبردید جوابو؟ 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اگر کم بود مثل گلبول قرمز صفر تا ۲ میزدن .. و hpf ولی ۸ تا ۱۰ مشخصه عفونت دارید که گلبول سفید زیاد ش ...

ممنون عزیزم❤️

وای کم استرس تو بارداری داشتم دیگه عفونتو کجای دلم بزارم

ما از تمام آنهایی که به زنده بودن و زنده ماندن ترغیبشان میکردیم به مردن و نبودن راغبتر بودیم:) 

باکتری هم زیاد بودهقابل حله فکر کنما .. دکتر نبردید جوابو؟

فردا باید ببرم پیش دکتر عزیزم

ما از تمام آنهایی که به زنده بودن و زنده ماندن ترغیبشان میکردیم به مردن و نبودن راغبتر بودیم:) 

چون بارداری ممکنه یه ذره بالا بره نگران نباشی خانومایی بودن ک ۳۰ ۳۵ بودن مال تو خیلی بابا نیس

عزیزم باردار بودن؟ 

فردا باید ببرم پیش دکتر عزیزم

ان شاءالله زود برطرف میشه .. خدا نی نی تون رو حفظ کنه 😍😍

دختره یا پسر؟

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ان شاءالله زود برطرف میشه .. خدا نی نی تون رو حفظ کنه 😍😍دختره یا پسر؟

فدات مهربووون😍

تازه هفته 11 هستم عزیزم

نمیدونم  جنسیتش مهم نیست برام فقد ایشالا هر چیه سالم باشه دختر هم باشه😅🤩

فدات مهربووون😍تازه هفته 11 هستم عزیزمنمیدونم جنسیتش مهم نیست برام فقد ایشالا هر چیه سالم باشه دختر ...

ان شاءالله همونی که میخواید بشه.. بسلامتی بغلش بگیرید ♥️♥️😍