2777
2789
عنوان

کادو روز مرد چی بخرم وقتی بیچاره شوهرم انقدر خرج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 51 پست
بودجت در چه حده ؟ بگو تا بهت بگم چی بخری

تا 6 تومن

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براش یه انگشتر زمرد اصل بگیر بی حساب میشین

🤣🤣🤣🤣🤣ندارم پول 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
ادکلن لباس

همچیییی دارههه

زن خوبی براش باش این میشه جبران

لباس ست کیف و کمربند

کفش یا بوت

پالتو یا کاپشن یا ادکلن

ببین چی نداره و خیلی دوست داره که داشته باشه

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
تا 6 تومن

عزیزم دو تا کادو سبک میتونی بگیری 

اول یک ست چرم از کیف پول و کفش و کمربند و جاکلیدی چرم که بستگی به برند قیمتش متفاوته اما میشه گرفت 

دوم اینکه میتونی بدی اسمش رو به انگلیسی یا هر شکلی که سلیقه خودته با طلا بسازن و بزنن روی دستبند چرم ، اکثر طلافروشی ها یا کارگاه های طلاسازی اینکارو انجام میدن

ببین چی نیاز داره من پارسال ریش تراش مارک خوب براش گرفتم چون ریش تراشش بد بود خودشم دست دست میکرد نمیگرفت منم با پس انداز خودم خریدم، امسالم شلوار میگیرم و کفش

حالا دیگه سوتی دادی نخواه جمعش کنی😅

نه جدی میگم 😐1 تومن بهم داد مربیم هر وقت گفت ادامه لاک ژل هامو بخرم