2777
2789
عنوان

بپرسید بعد دوازده جواب میدم✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1967 بازدید | 257 پست
تو رو خدا جواب منم بده حس محمود بهم چیه اصلا بهم فکر میکنه بهم پیام میده یا هیچوقت دیگه پیام نمیده ی ...

عاشقت بوده اما دیگه دوست نداره و جدایی داره میاد براتون. 

عزیزم خیلی های دیگه مونده واقعا وقت نمیکنم خصوصیاتت رو بگم تا باور کنی اگر باور نداری وقت با ارزشت رو پای تاپیک های بنده هدر نده گلم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عاشقت بوده اما دیگه دوست نداره و جدایی داره میاد براتون. عزیزم خیلی های دیگه مونده واقعا وقت نمیکنم ...

مال منو نگفتی🥲 خصوصیات من

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

من کی ازدواج میکنم؟کجا باهاش آشنا میشم؟مشخصاتش چیه؟

پاییز اومده. وعده سه داده. مردی با پوست سفید روحیه هنرمند و مهربان، خوش صحبت و حمایتگر ازین سیبیل قاجاری ها داره حروف اسمیش م، ض

اوضاع فرق میکنه؟شرایط بهتر میشه ؟یا صبرم بیهودس؟چرا مشتری مغازم بشدت کم شده؟

از لحاظ مالی شرایط تغیر نمیکنه و باید به فکر کار دیگه ای باشید چون صبوری هم حوابگو نیست براتون

اینکه جواب نمیدن بده یعنی؟

نه عزیزم یعنی یه دوراهی وجود داره تو اینده نزدیکت که میتونه سرنوشتت رو تغیر بده و تا زمانی که ازون گذر نکنی نمیتونن اینده رو ببینن