2777
2789
عنوان

شوهراتون ماهی چقدر بهتون میده خرج کنین برای خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 29 پست
۲-۳ تومن ... من میدم به اونخرج خودمم خودم میدمهمه حقوقش میره برا وام و بهره و کارمزدکه خونه بخره ۱۰ ...

خب شما شوهرت داره برای اینده اتون میزاره حقوقشو..شوهرمن کارو بار درست وحسابی نداره حقوقشم سیزده چهارده تومنه.نمیزاره برم سرکار خودشم بهم ماهیانه پولی نمیده پس من چه گلی به سرم بگیرم 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر چقدر بخوام و نیاز داشته باشم همین چند روز پیش ۱۹ میلیون برام وسایل خرید ۹ میلیون هم پول داد برای ...

چه کلاسی رفتی دختر؟ 

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 🕺(Ludacris - What's Your Fantasy ft. Shawnna)

هیچ پول نمیده ک هیییچ 

یارانمونم خواهر ج ن دش که شوهر پولداری هم داره میخوره!!

ایشالله اون۳۰۰ هزار از بچه۱۲ سالش در بیاد‌

صذ بار بهش کفتم یارانمون لازم داریم همش ج ن ده بیشزف بازی درمیازه و با شوهرم دعوام میده

تغرین میکنم خوبم میکنم کسی حس دلسوزگیش گل کرد ریپ نزنه لطفا

هر چقدر بخوام و نیاز داشته باشم همین چند روز پیش ۱۹ میلیون برام وسایل خرید ۹ میلیون هم پول داد برای ...

قدرشو بدون عزیزم خدا برای همدیگه حفظتون کنه انشالله 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
چه کلاسی رفتی دختر؟

ناخن کاری 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
قدرشو بدون عزیزم خدا برای همدیگه حفظتون کنه انشالله

مرسی عزیزم 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
خب شما شوهرت داره برای اینده اتون میزاره حقوقشو..شوهرمن کارو بار درست وحسابی نداره حقوقشم سیزده چهار ...

ببین من شغل ثابت نداشتم

نمی‌ذاشت برم سر کار

سرکه درست کردم فروختم

سمنو

اسکاچ بافتنی

رفتم بازار بزرگ خرید کردم آوردم تو فامیل فروختم

موم عربی

روسری

خیارشور

کلاس خصوصی

شله زرد

گل آپارتمانی

گل ختمی خشک کردم

پول همه شو میدادم طلا نگه داشتم بتونیم خونه بخریم.

بالاخره یه حرکتی بزن اگه می‌تونی

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
اگر نمی‌ریزن سرم ۱۰ تومن که ۳ تومن حدودا برا خودم خرج میکنم ۷ تومن دیگه رو ۴ قرعه میدم دو سه تومن ...

چرا بریزن سرت عزیزم اتفاقا به همچین مردایی که تکیه گاه خوبی هستن برای زنشون باید افرین گفت..خدا براهم حفظتون کنه انشالله

ببین من شغل ثابت نداشتمنمی‌ذاشت برم سر کارسرکه درست کردم فروختمسمنواسکاچ بافتنیرفتم بازار بزرگ خرید ...

اینکارا که گفتی مگه چقدر درامد داره عزیزم خب من اینجور کارا رو نمیتونم من مربی مهدکودک بودم قبلا فروشندگی و منشی گری کردم توخونه بلد نیستم کارو کسب راه بندازم

من دخترعمه ام ماهی بیست وپنج ملیون شوهرش بهش خرجی میده برا خودش ..یکی مثله اون اونطوری تو رفاه بعد یکی مثله من اینطوری 

اینکارا که گفتی مگه چقدر درامد داره عزیزم خب من اینجور کارا رو نمیتونم من مربی مهدکودک بودم قبلا فرو ...

مشتری پیدا کنی درآمدش زیاده مثلا من خونه م لب مرزه دستمال جادویی ۲ تومن میخریدم مامانم اصفهان میداد ۱۰ تومن

۲۰ خانوار هر ماه یه دستمال بخره چقدر میشه در یک سال

دستمال فقط 

باید خلاق باشی مگه مغازه دارا از گرسنگی مردن؟ خدا می رسونه .

مربی مهد خوبه اما وقتی شرایط نداری فایده نداره

اگه تهرانی کار در منزل بگیر

نمیشه که چون شوهرت نمیذاره فقط غصه بخوری از هیچی بهتره 

من دخترعمه ام ماهی بیست وپنج ملیون شوهرش بهش خرجی میده برا خودش ..یکی مثله اون اونطوری تو رفاه بعد ی ...

مشکلت اینه مقایسه می کنی الان خوبه من بگم خوش بحال دختر عمه ت من معلمم ۱۲‌میلیون میگیرم؟