2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد پدری که خرج بچشو نده چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 25 پست
بچه کوچیک ک نمیتونه خرج خودش بده ب منم مهریه نداد بعد طلاق به معنای واقعی ما رو تو مضیقه گذاشت خدا ل ...

واقعا متاسفم کاش خودت شاغل بودی بچه خیلی گناه داره اونم تو این دوره زمونه که همه شیک و پیکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب عزیزم برو شکایت کن و حکم جلبش بگیر

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    
شکایت کردین ازش؟منظورم از طریق دادگاهه

کردم ولی میگه چون بچه نمیاد پیش من نمیدم پارتی داره وکیل داره .منم بدبخت و بی زبون هیچی دیگه. دست خالی میفرستنم خونه.قاضی میگفت وقتی بچه رو قبول کردی باید توان مالی خودتو  از اول در نظر میگرفتی .دیگه نمی گن این بدبخت خرج خونه بده خرج اب و برق گاز بده خرج دکتر و خدای نکرده مریضی بده اجاره خونه بده خرج بچه بده خرج لباس و.....انگار من دکتر این مملکتم.بخدا دکتر هم دست تنها کم‌میاره، من فقط میگم خدا ببینه خودش قضاوت کنه 

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿
بچه رو بده بهش

بدون بچم میمیرم.این همه جنگیدم برا بچم بدست بیارم الان بهش بدم..محاله.هر کاری میکنم بچم تو رفاه باشه خداروشکر منت هیچکس نبردم جز پدرم.خدا بزرگه بقیش میدونه فقط الان دلم از این پر بود میگم خدا میبخشه اون ادم رو؟

واقعا متاسفم کاش خودت شاغل بودی بچه خیلی گناه داره اونم تو این دوره زمونه که همه شیک و پیکن

خودم شاغلم.و کار اینترنتی هم دارم میشه گفت ۲تا شغل .بچم از همه اونایی که پدر دارن شیک تره اتفاقا .خودم سروضعم داغونه😃🤦‍♀️فدا سر پسرم 

بدون بچم میمیرم.این همه جنگیدم برا بچم بدست بیارم الان بهش بدم..محاله.هر کاری میکنم بچم تو رفاه باشه ...

نه نمیبخشه 

یه مدت بدی دستش انقدرررر بچه اذیتش کنه خودش برمیگردونه !

راستی میتونی از دستش شکایت کنی و حکم جلب شو بگیری 

ریز ریز سعی کن خودت هم بری سرکار 

چون پدر جان که خدا عمر با عزت بهشون بده 

به هر حال تا یه موقعی کنار تون هستن بعدش باید خودتون تامین کنید 

نه نمیبخشه یه مدت بدی دستش انقدرررر بچه اذیتش کنه خودش برمیگردونه !راستی میتونی از دستش شکایت کنی و ...

خودم که شب و روز کار میکنم ولی در کل میخواستم بدونم یعنی در محضر خدا حکم مردی ک مهریه زنش و نده حتی خرج طلاق هم زنه خودش بده الانم خرج بچه رو نده چیه؟اگه مطمن باشم خدا حق ما رو میگیره ازش دلم آروم میشه

کردم ولی میگه چون بچه نمیاد پیش من نمیدم پارتی داره وکیل داره .منم بدبخت و بی زبون هیچی دیگه. دست خا ...

حالا بنظرم هر طور شده یه وکیل بگیرین مثلا کمتر لباس بخرین و اینا دیگه خودش جور میشه پول وکیل