2777
2789
اصفهان خیلی خوبه کلیسا جلفا آکواریم تقریبا مثل شیراز هست اما حس میکنم اصفهان یکمی مذهبی هست شهرتون

شهر من نیست والا من از خدام بود شهرم بود😂

قبلا مذهبی طور بود الان خیلییییی دیگه عوض شده

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
والا من تهرانم ولی دلم لک زده برا جنوب مخصوصا ماهشهر که فامیلامون اونجاناونجا هم هیچی نداره شبا تا د ...

🥺🥺هعب 

اینجا پنجشنبه جمعه ها خیلی ترافیک میشه

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اون حق داره فکر کن تو یه جزیره که دور تا دورت آبه و خیلیم ساکته زندگی میکنی نمیتونی بری شهر دیگه ...

از لحاظ گرونی بله دقیقا درست گفتی

اومده بود شهر ما میرفتیم بیرون مثلا رستوران میگفت چقدر قیمتاش خوبه! مات و مبهوت بود

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
تفریح رو باید از ذهنت شروع کنی عزیزم وگرنه با ذهن بسته هیچ جایی خوش نمی‌گذره من خسته که باشم با یک چ ...

نمیشه آخه ما حیاطمون بزرگه بعضی شبا دورهم میشینیم آتیش روشن میکنیم من گیتار میزنم  آهنگ میزاریم چایی خوراکی میاریم یا تو باغ میشینیم ولی خب تکراری میشه به مرور 

از لحاظ گرونی بله دقیقا درست گفتیاومده بود شهر ما میرفتیم بیرون مثلا رستوران میگفت چقدر قیمتاش خوبه! ...

آره اونجا همه چی گرونه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اینجا جاهای زیادی هست 🥲🥲کجا اهوازین من خونه عموم ذولفقاری میشینن

آره 

من آبادانیم عزیزم 

پدر بزرگم اهواز زندگی میکنن

شهر فقط اصفهان زیباترین و تمیز ترین و بهترین جاهای گردشی رو داره...الحق شاعرا حق داشتن عاشق میشدن شع ...

دقیقن من اصفهان و شیراز شمال تبریز خیلی دوس دارم 

مردماش هم خیلی خوبن دقیقن مثل ما جنوبیا خون گرم مهمون نوازن

کافه های اونجا اغلب موسیقی زنده داره.رود کارون هم هست.سینما و شهربازی هم دارید عزیزمم.خرمشهر هم که ن ...

آره هست ولی تکراری شده دیگه 

اونام هس تکراری شده 

خرمشهر یکمی راهش دوره ازمون بابامم خستشه🥺

بازی بریز بازی کن، فیلم دانلود کن بزار رو تلویزیون ببینید یا خودت تو گوشی ببین، خوراکیای مختلف و جدی ...

دلم بیرون میخاد پوکیدم اینقدر موندم خونه🥺🥺

من دختر خالم کیش زندگی میکنه میگه خسته شدیم دیگه همه چیز تکراری شده هیچ جایی نداده بریم! فکر کن اونم ...

آبادان بدتره های نمیدونم والا 

دلم بیرون میخاد پوکیدم اینقدر موندم خونه🥺🥺

برو بیرون پارکی چیزی

شهربازی حتی تکراریشم حال میده

اونم نری باز حتی بری بیرون قدم بزنی هم خوبه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

آدم باید دوست پایه هم داشته باشه تنهایی سخته باز کافه بری با دوستات یه ساعت بنشینی کیف میده یه تنوعی ...

رفیقام همیشه پایه هستن ولی الان یکیشون رفته مهمونی اون یکی هم همش خوابه