2777
2789
عنوان

کامنت بذارید واستون آیت الکرسی بخونم و صلوات بفرستم❤🦋🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 152 پست

پریا 

رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم

پسری که دوستش دارم ازم خوشش بیاد و ازم خواستگاری کنه 🩷

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برات دعا میکنم ک خدا بهترین اتفاق زندگی تو رقم بزنه و از ته قلبت شاد شی برا حاجتت ایت الکرسی میخونم ...

ممنونم مهربونم.. مرسی از دعای قشنگت❤🦋🌹

براش آیت الکرسی خوندم و صلوات فرستادم گل.. خداحفظش کنه

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
پریا رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم پسری که دوستش دارم ازم خوشش بیاد و ازم خواستگاری کنه 🩷

آیت الکرسی خوندم و صلوات فرستادم گل.. حاجاتت روا❤🦋🌹

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
خوندم و صلوات فرستادم گل❤🦋🌹

ممنونم عزیزم حاجت روا باشی🌹

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
آیت الکرسی خوندم و صلوات فرستادم گلاتفاقا سرنماز دعات کردم❤🦋انشالله به مراد دلت برسی❤🦋🌹

فداتشم ممنونم

بی زحمت هر وقت یاد افتادم دعام کن 

ایشالا به حق فاطمه زهرا حاجت روا شی🌸🌸🌸

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋