2777
2789
عنوان

کادو روز مرد چی بخرم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 78 پست
وای آفرین دقیقا همین حسو دارم دیگه چطوری بگیرم گفت دستم خالیه این ماه نمیتونم بدم حالا انگار چقدر می ...

ازمن میشنوی زیاد کادو واسه اطرافیان نخر عادت میشه ضربشو بعد میخوری... ماه بعد بگو ماه قبل پول ندادی یجا ازش بگیر بگو خرج داشتم قرض گرفته بودم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازمن میشنوی زیاد کادو واسه اطرافیان نخر عادت میشه ضربشو بعد میخوری... ماه بعد بگو ماه قبل پول ندادی ...

اینقدر واسه خودش و خانواده اش جداگانه کادو گرفتم انگار وظیفه ام شده مثلاً تولد باباش من خودم تنها کادو میگیرم یا واسه خواهرش 

حتی اگه نصف اون پولم میداد می‌گفت دستم خالیه درکش میکردم ولی اینکه کلا نداد حس بدی بهم دست داد 

اون مادر نداره فکر میکنم چون دید کادوش عوض نداره پولو نداد ولی من واسه خواهرش گرفته بودم به جای مادرشون که دیگه ندادم 

اینقدر واسه خودش و خانواده اش جداگانه کادو گرفتم انگار وظیفه ام شده مثلاً تولد باباش من خودم تنها کا ...

نکن اینکارو بیکاری جداگونه کادو بخری؟؟ ازالان نکن دیگگ هرجور صلاحته ولی میرسه روزی میای اینجا میگی من خیلی خوب بودمو فلان اینکار کردن اون کار کردن اینجا مگه عبرت نمیگیری؟ زرنگ باش پولاقایم کن

اشکال نداره.سعی کن با سیاست عادتش بدی از خرجیت نزنه.غر نزنی ها

هیچی نگفتم گفتم اشکال نداره ولی اینطوری هر مناسبتی ماهیانه منو نمی‌ده تا کادو بخره حداقل کادو خوب میخرید ناراحت نمیشدم یه ادکلن دیگه این حرفا رو نداره که 

کادو کریسمس دیگه کی مد شد؟! 

کادو رو از الان باهم برید بخرید چرا از جیب خودت یا بهتره بگم بابات برای خانواده ش میخری؟!

بعدا چقد کادو بازی توم زیاده بعدا که برید تو زندگی کمتر میشه این کادوها توقع ها رفته بالا انتظار دارن ازتون سختش نکنین انقدر

برای روز مرد جوراب بگیر. خیلی شیک و کلاسیک. من پول و درامد هم دارم اما هرسال روز مرد هم برای پدرم هم شوهرم جوراب میخرم. ممکنه یه سال کنارش چیز دیگه هم که میدونم لازمه یا خودم خوشم اومده بذارم ولی جوراب سرجاشه. همیشه هم اینقدر خوشحال میشن انگار واقعا سوپرایز شدن😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نکن اینکارو بیکاری جداگونه کادو بخری؟؟ ازالان نکن دیگگ هرجور صلاحته ولی میرسه روزی میای اینجا میگی م ...

اون با اینکه درآمدش خوبه یه کادو گرفت ماهیانه نداد من درآمدی ندارم از اول جدا کادو گرفتم واقعا پشیمونم بنظرت یهو نخرم بد نشه