2777
2789
والا یکی از اشناهامون اسم بچشو گذاشته شاهان خیلی عجیبه با نظرم

حالا فکر کن پولدارم نباشه

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همشون قشنگن ، من چندسال پیش اسم شاهان و به یکی گفتم رفت گذاشت رو پسرش .. اگه میدونستم بچه خودم پسر م ...

بذار پاشا 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

اولین باره تو تاپیک انتخاب اسم انقد اسمای قشنگ و پر معنی میبینم😍

قبلا تو هر تاپیکی میرفتم فقط اسمای پرنسا ماهلین شاهان و فاطمه زهرا به چشمم میخورد😂اسمای قشنگین ولی خیلی تکراری شدن مخصوصا اینکه تو هر تاپیکی ۱۰ نفر همین اسمارو تکرار میکردن

برگاممماونوقت من نوه اول خانواده سال ۸۶ دنیا اوموم پدربزرگم گفته اسمشو بزاریم فرزانه ، افسانه🥶(بدون ...

اسمت چیه الان؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
اسمت چیه الان؟

به انتخاب عمم مبینا😶

کاش اسم انتخابی بابامو میزاشتن...دوست داشته اسمم سوگل باشه

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍