2777
2789
عنوان

پدرشوهرم داره میاد ببرم پیش شوهر معتادم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 31 پست

سلام عزیزم خودت بهتر از همه شرایط زندگیتو میدونی و شوهرتو میشناسی .. شوهرت درگیر اعتیاد شده و متاسفانه اونطوری که از تاپیکات فهمیدم خانواده ی دلسوزی نداره که بخوان کمکش کنن و نجاتش بدن .. اگه توام تو این چند سال تلاشتو کردی که پاک بشه و نشده بنظرم هر چه زودتر خودتو آزاد کن .. هر کاری اولش سخته از طلاق نترس  یه دوره ای خیلی بهت فشار میاد ولب تحمل کن شاید همین طلاق باعث شد زندگی روی خوششو بهت نشون داد . 

پس فکراتو بکن سبک سنگین کن اگه تصمیم به برگشت داشتی با شرط و شروط حتی شده محضری ثبتش کنی برگرد ..هر چند سخته ولی اگه زن و زندگیش رو دوست داشته باشه ترک میکنه .. بشدت هم مراقب باش باردار نشی که اونطوری اصلا وارد یه مرحله ی سخت و جدیدی از زندگی میشی و همه چی بدتر میشه .. 

اگه هم تصمیمت برای طلاق قطعی بود روحیتو حفظ کن قوی باش و کاملا منطقی به خودش پدرش یا هرکسی که میفرسته جلو توضیح بده که این زندگی رو نمیخوای هر چند با وجود اعتیاد نیازی به توضیح نیست . مشخصه دختر عاقلی هستی قطعا پیشرفت میکنی و به هدف هات میرسی پس تو این مسیر اصلا نترس فقط و فقط صبور باش تا برسی به اونجایی که لیاقتشو داری .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.