2777
2789

این پست ها تجربه های کاربران نی نی سایت هست بهتون توصیه نمی کنم با پزشک مشورت کنید

من قبلا وقتی خودم یا بقیه مشکلی داشتیم سرچ کردم نی نی سایت راه حل خوب پیدا کردم ذخیره کردم اینجا می نویسم بمونه خودم و بقیه استفاده کنیم کسی هم خواست براش بفرستم  

راجب درمان بیماری ها میدونم بعضی بیماری ها درمان قطعی نداره ولی باید درمان کنی کنترلش کنی که بهتر بشه و بدتر نشه

لطفا پست نذارید خیلی طولانی میشه راحت نمیشه خوند همینجوری بمونه بعدا هم مطالب جدید اضافه کنم به تاپیکم

کسی اگه سوال داشت درخواست دوستی بده پیوی حتما جواب میدم فقط ممکنه دیرتر

درمان سرد مزاجی 👇🏻

ببخشید 🙈

(بعضی کاربرها مشکل داشتن سرچ کردم نی نی سایت یکی راه حل داده بود )

* بعضی قسمت هاشو حذف کردم  جملات منفی ۱۸ بود خودتون سرچ کنید کامل بخونید *

متنشو کپی کردم 🙈👇🏻

بچه ها اگه کسی سردمزاجه و تو رابطه با همسرش مشکل داره یا برعکس شوهرش سرده.یه دستور دارم یه بنده خدایی همینجا گفت بهم.معجزه میکنه.یعنی من جوری گرم شدم که .....😂😂😂

باور کنید

ببینید بچه ها دقیق باید انجام بدین.

ابتدا نصف لیوان سیاهدونه سالم و نکوبیده را در نصف لیوان عسل ترجیحا اصل قاطی میکنید داخل یه لیوان شیشه یا سرامیکی میزارید رو کابینت درشم میبندین

بعد به مدت چهل روز صبح ها ناشتا یک قاشق مربا خوری سرخالی ازش میخورید.یه کم میجوید و قورت میدین.اگه بد بود یه ذره آبم بخورید بعدش

به همین راحتی.😊😊😊😊

باور کنید برا من معجزه کرد......🙈🙈🙈.

فقط یادتون باشه چون گرمه سیاهدونه حتما روزی یه خیار یا یه استکان عرق کاسنی بخورید..

برا اون خانمی هم که به من یاد داد دعا کنید...

سرچ کنید درمان سردمزاجی در رابطه زناشویی نی نی سایت

نوشته کاربر یاسبنفش

عمل اسلیو معده یا کوچک کردن معده 👇🏻

از یکی از کاربرهای سایت دیگه که این عمل رو انجام داده پرسیدم برای بقیه

متنشو کپی کردم  👇🏻

جراحی نکنی بهتره

هرچیزی طبیعیش خوبه

پشیمون نیستم ولی زیادم راضی نیستم

اولش با اون همه ویتامین تمام موهام ریخت

با اینکه همش پروتئین میخوردم ولی مدام بیحال بودم دستام از ضعف زیاد میلرزید

الان روزی یه دونه پروتئین باز میخورم

بهترم

گوشت و کباب نمی تونم بخورم باید آب پز بشه پوره کنم دل درد میگیرم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درمان بی اختیاری مدفوع 👇🏻

عزیزم این وضعیتی که میگی من چند ماهی باهاش درگیر بودم کاملا درکت میکنم تو اون مدت واقعا اعتماد به نفسم به صفر رسیده بود هیچ جا نمیرفتم ولی الان راحت شدم برات می‌نویسم چیکار کردم

اول اینکه چای و کاکائو رو حذف کن،بعد اینکه چای کوهی از عطاری بخر هرشب یک لیوان دم کن بخور باور کن من با این چای کوهی بعد از ۳هفته در کمال ناباوری خوب شدم

منم مثل شما دستشویی میرفتم بعد از ۵دقیقه باز نجس میشدم دستشویی هم میرفتم همه اش کف می اومد و نفخ خیلی شدید داشتم که با استرس و سرما تشدید میشد

چای کوهی برای من معجزه کرد واقعا،الان فقط وقتهایی که حبوبات میخورم اذیت میشم ولی نه در اون حد ؛ در حد معمول

من پیش هیچ دکتری نرفتم و هیچ دارویی مصرف نکردم خدا رو شکر با همین چای کوهی خوب شدم

راستی بهش پشم خرگوش هم میگن ایندفعه عطاری به من گفت با گل اروانه قاطیش کنم بهتره الآنم ۳ماهه همچنان دارم میخورم و خیلی راضی ام

شما هم امتحان کن انشاالله نتیجه میگیری

سرچ کنید کسب بی اختیاری مدفوع داشته خوب شده باشه؟‌ نی نی سایت

استارتر کاربر نازیلاجان

نوشته کاربر آوا_۲۷

درمان روماتیسم مفصلی 👇🏻

دوستان این تجربه منه که از همین نی نیسایت بعد از کلی مطلب خوندن متوجه شدم

من به این بیماری مبتلا شدم واروم اروم داشت تویه بدنم پیش میرفت دیگه حتی رسیده بود به پلک چشمم صبح باز نمیشد انگشتای دستم صبح باز نمیشد ودردها به خصوص شبها این بیماری اگر مهار نشه به جایی میرسه که ادمو فلج میکنه ودرد مفاصلش خیلی ازار دهنده هست

والبته درمانش خیلی راحت وهرچی سریعتر بشه بهتره دیرهم شد شروع کنید واروم اروم دارو رو ترک کنید

البته اینم بگم من اصلا دنبال داروشمیایی نرفتم چون فهمیدم کورتن داره وکورتن هم چاق میکنه هم عصبی وخیلی عوارض دیگه ومن چون چاق بودم وهم عصبی گفتم اینو بخورم دیگه واویلا واسه همین دنبال طب سنتی بودم وخدارو هزاران بار شکر نتیجه خوبی گرفتم

درمانش هرشب یه قاشق مرباخوری اسپند هست....

البته اگه درکنارش سیاهدانه وعسل مخلوط بشه وهرروز یه نخود خورده بشه اونم خیلی خوبه

ولی اسپند اسپند اسپند درمان این درده

اسپند رو دونه سیاهاشو. بشورید خشک بشه وهرشب یه قاشق مرباخوری میل کنید

اینم بگم من کاملا درمان شدم وهیچ درد و.... ندارم واشتهامم کم شد وراحت تونستم رژیم بگیرم ولاغر کردم خیلی راحت

خواهشا اگر در دوستان واقوام کسی درگیر روماتیسم مفصلی هست حتما بهش بگید هرشب یه قاشق مرباخوری اسپند بخوره

اسپند رو میریزی رو زبان با اب فرو میدی نباید جویده بشه

این بیماری از طبع سرد وتر هست که به وجود میاد اسپند طبع خشک وگرم داره ودرمان این بیماری هست

در روایات هم اشاره شده که اسپند دوای هفتاد درد هست

واسه لاغری هم عالیه خیلی خیلی خوبه من چهارماه 13 کیلو بدون تحمل سختی وگرسنگی وزن کم کردم

❤❤

همین دونه سیاه ها فقط شما بدون این رنگیاشو بخرید بشورید تو سبد بعد بریزین تو سینی خشک که شد بریز تو شیشه وهرشب یه قاشق مرباخوری بخور

بیماریهای از خانواده روماتیسم مفصلی مثل ام اس و... هم خوبه همین اسپند رو بخورن حتما جواب میگیرن البته دارو رو سرخود ترک نکنید شروع به مصرف اسپند بکنید اگه دیدین دارین کم کم بهتر میشید اروم اروم قرص رو کم وکمتر کنید

سرچ کنید تجربه من برای درمان روماتیسم مفصلی نی نی سایت

نوشته کاربر ۱۴۱۲

درمان فیبروم و میوم 👇🏻

سلام خانوما خوب هستین این روشی که میخوام بهتون بگم و با کلی تحقیق و تجربه بدست اوردم امیدوارم که به درد همه اونایی که مثل من رحمشون میوم سازه بخوره و هیچ وقت سمت هزینه های بالا و ترس و استرس و درد های عمل های میومکتومی و آمبولیزاسیون نرن فقط هر موقع از این روش استفاده کردین و به نتیجه رسیدید به جون من و حکیم سالم حصاری خیلی دعا کنید.

خوب اول از همه بگم که میوم و فیبروم از سردی رحم به وجود میاد،چی میشه که رحم سرد میشه،غذاهای سرد ...یه سرچ توی گوگل بکنید غذاهای سرد و گرم و براتون میاره دیگه اینجا توضیح نمیدم ...پس باید اول از همه تغذیه تون و درست کنید و بیشتر غذاهای گرم بخورید دوم اینکه کسانی که مزاج صفراوی دارن(در گوگل سرچ شود) در طی استفاده از این روش حتما از منضج صفرا(در گوگل سرچ شود) هم استفاده کنند سوم اینکه در طی دوره درمان و بعد از اون حتما از سیاهدانه نیمکوب+عسل روزی سه ق مربا خوری استفاده بشه ...

خوب بریم سر اصل مطلب ۱۰ روز به تاریخ پریودیتون مونده میرین از عطاری زاج سفید میگیرین میزارین لای یه پارچه و میکوبینش تا تکه های بزرگ خورد شده و اندازه ی یه نخود بشه بعد هر شب قبل از خواب توی یه ظرف گود کوچیک مثلا ماست خوری یه قاشق پر مربا خوری عسل طبیعی یه قاشق م خوری روغن زیتون خوراکی میریزین و خوب هم بزنین اگر عسلتون سفت شده یکم بزارین روی بخاری یا روی شعله پخش کن تا یکم باز بشه خیلی داغش نکنین وقتی باز شد بزارین کنار تا دماش بیاد پایین البته همچنان که دارین با روغن زیتون همش میزنین سرد میشه بعدش یه قاشق غذاخوری بردارین و یدونه از اون زاجایی که اندازه نخود کردینش و بزارین داخل قاشق و با فاصله ۵ سانتی بالای شعله ملایم گاز بگیرین چن دقیقه که بگذره زاج پف میکنه یه کوچولو که پف کرد و شفاف شد بندازین داخل همون ظرفی که عسل و روغن زیتون داره

حالا لباسهای پایین تنه رو کامل در بیارین یه سفره بلااستفاده نزدیک یه دیوار پهن کنید زیر سفره یه بالشت خیلی کوچیک بزارین تا رحمتون موقع دراز کشیدن روی سفره حالت شیبدار پیدا کنه بعد یه بسته اپلیکاتور که قبلا از داروخونه گرفتین ویکیش و بردارین و روی سفره دراز بکشین و پاهاتون و بزنین به دیوار و زیر کمرتون همون بالشته باشه از زیر سفره اول اون زاج و با دست داخل واژنتون کنید(اگر از دستکش یک بار مصرف استفاده کنید خیلی بهتره وگرنه حتما قبلش دو سه بار دستاتون و با آب و صابون بشورید)بعد کم کم عسل و روغن زیتون رو که خوب با هم مخلوط شده با قاشق م خوری داخل اپلیکاتور بریزین و همینجوری که پاهاتون و بالا زدین به دیوار اپلیکاتور داخل واژن کنید و مخلوط روغن زیتون و عسل رو داخل رحم بریزین دو دقیقه صبر میکنید اپلیکاتور رو درمیارین ودوباره همین کار و تکرار میکنید تا مخلوط عسل و روغن زیتونتون تموم بشه... خانوما یکم ریزش داره نگران نباش به خاطر همین بهتون گفتم حتما زیرتون یه سفره بلااستفاده پهن کنید بعد از ۲۰ دقیقه یواش بلند شید و خودتون و پاک کنید(سعی کنید روی خود سفره بلند شید) و بعد برین تا صبح بخوابین

این کارو تا شروع پریودیتون انجام بدین یه نکته اینکه از روز سوم به بعد واژنتون خیلی خیلی تنگ میشه نگران نشین اون اثر زاجه و حتی ممکنه ازتون پوسته ریزه بریزه که این یعنی میوم یا فیبرومتون از رحمتون جدا شده و اومده پایین و پوسته های پایینش داره میریزه و منتظره که پریود بشین تا کامل بیاد بیرون،روزای ۷ و ۸ گذاشتن زاج براتون سخت تر میشه ولی ادامه بدین چون دوسه روز بعدش قراره پریود بشین و میوم و فیبرومتون بیفته ...

من ۵ تا میوم با اندازه های مختلف و مدل های مختلف به همین روش دفع کردم بدون عمل و هزینه های بالا هزینه ای که برای این روش صرف شد زیر ۱۰۰ تومن بود

امیدوارم شما هم استفاده کنید و مال شما هم دفع بشه و برام دعا کنید

هر سوالی داشتین ازم بپرسید تا جایی که یاد داشته باشم جواب میدم☺

سرچ کنید بهترین روش دفع فیبروم و میوم بدون نیاز به عمل و آمبولیزاسیون نی نی سایت

نوشته کاربر نازلی

درمان دیابت 👇🏻 (۳ راه حل)

درمان دیابت بارداری 👇🏻

دکتر بهم‌گفت بامیه رو نصف کن شب توی آب خیس کن صبح اون آبی که ازش میمونه رو ناشتا بخور من حدود یک هفته س این کارو میکنم قند بعد ناهار و شامم رو هم کنترل میکنه.خیلی عالی قند رو کنترل میکنه

سرچ کنید معجزه بارداری دیابت نی نی سایت

نوشته کاربر ۱۲۳araaaaam

راه حل دوم 👇🏻

ته بادمجون رو بجوشونین ابش رو بخورین

اگر جواب نداد هر چی میخواین بگین

اگه هم جواب داد یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرسین ممنونم

در حد ۵ تا یا کمتر یا بیشتر یه بار بدین بعد از یه ساعت دیابتش رو چک کنین میبینین پایین اومده میفهمین چقدر در روز بدین برا ادمای مختلف متفاوته

اندازش باید درست کنین دستتون بیاد ولی در حد ۵ تا ۶ تا تو یه قابلمه کوچولو یا متوسط یه بار دیابت رو چک کنین بعد بهش این دارو رو بدین بعد از چند ساعت دوباره چک کنین میفهمین که چقدر اثر داره دیگه بستگی به اون در طول روز بهش بدین

سرچ کنید اونایی که دیابت دارن بیاین معجزه دیابت رو بهتون بگم برا ثواب نی نی سایت

نوشته کاربر پیاز_جعفری

راه حل سوم 👇🏻

سلام

یکی از نزدیکانم دیابت دارن که دکتر دستور تزریق انسولین داده بود

از فایلهای حکیم خیر اندیش درمان دیابت رو دانلود کردم و بیمارمون طبق دستور عمل کرد و الان قندشون خیلی بهتر شده و روز به روز بهتر میشن

خواستم هرکس نیاز داره استفاده کنه

دستور اینه

یک به رو داخل سرکه انگور بجوشانید تا نرم بشه بعد له کنید و بیمار دیابتی روزی یک قاشق چای خوری استفاده کنه فقط شب نباید استفاده بشه هم قند پایین میاد و هم به مرور دیابت درمان میشه

هرکس میخواد استفاده کنه بهتره فایل درمان دیابت رو از آقای خیر اندیش دانلود کنه و دستور دقیقش رو اجرا کنه برای بیمار ما که خوب جواب داد و حالشون خیلی بهتره (خداروشکر)

آقای خیر اندیش هم توی اینستاگرام و هم توی آپارات فایلهاشون هست

موفق باشید

سرچ کنید درمان دیابت (درمان قطعی ) نی نی سایت

نوشته کاربر باران ۸۸۸۸

درمان افت فشار خون 👇🏻

من چند ماه قبل دچار افت فشار شدم در حدی که سه هفته بدون یک ثانیه کم و زیاد فشارم روی هفت و هشت بود و واقعا مرگ رو با چشمام دیدم چند بار سرم تقویتی و امپول تقویتی زدم هیچ جوره تاثیر نداشت حتی به توصیه ی دکتر غذاهام رو لب شور خوردم و اینکه حتی نمک خالی یا بهلیمو و هر چیزی که فکرش رو بکنید انجام دادم اما ذره ای بالاتر نرفت

تمام بدنم سرد سرد میشد و سرگیجه و سردرد شدید داشتم و اشتهام رو از دست داده بودم اما توی اینترنت داشتم مطالعه میکردم یه متن دیدم که نوشته بود دارچین برای کسانی که فشارشون میفته من هم گفتم امتحانش ضرر نداره

چوب دارچین تهیه کردم و دم کردم و با عسل شیرینش کردم در کمال ناباوری فشارم به ۱۱ رسید و با خوردن یا بار دیگه کاملا خوب شدم

این تاپیک رو زدم که به کسانی که مدام افت فشار دارن توصیه کنم امیدوارم به دردتون بخوره

سرچ کنید درمان افت فشار خون نی نی سایت

نوشته کاربر shabpooy

درمان پیسی (ویتیلیگو ، برص) 👇🏻

با عرض سلام خدمت دوستان

بنده قبلا به ویتیلیگو یا پیسی یا برص یا تبلور بلغم مبتلا بودم. پزشک ها گفتند که این بیماری در واقع یک بیماری خود ایمنی است که سیستم ایمنی بدن به سلولهای پوستی حمله می کنند و رنگ دانه های پوست رو از بین می برند و اینکه این بیماتری درمانی نداره. در حالی که در تحقیقاتم متوجه شدم اینم بیماری به راحتی قابل درمان است و در واقه نشای از سبک غلط زندگی و تغذیه نادرست خودم بوده است من در بررسیهایم متوجه شدم که جنا دکتر خیراندیش ( رئیس انجم حجامت ایران) در این خصوص تحقیق بالینی انجام داده اند ونتیجه هم گرفته اند لذا دستورات ایشون رو انجام دادم و کاملا درمان شدم و یکی از آشنها هم که مبتلا شده بودم گفتم و ایشون هم پس از انجام دستورات درمان شدند. این بیماری به قول دکتر خیراندیش تبلو بلغم در سطح پوست است در واقع افراد سرد مزاج هم عمدتا به این بیماری مبتلا می شوند و این هم بخاطر سبک غلط زندگی و تغذیه نادرتس ایشان هستش این افراد نباد غذاهایی با طبع سر بخورند و باید ورزش ملایم داشته باشند چون غذاهای با طبع سر تشرح بلغم توسط کبد رو زیاد می کنه و چون این افراد تحرک و ورزش هم ندارند بدن به ناچار جهت دفع بلغم اضافه آن را به سمت سطح پوست هدایت می کنه و بلغم زیر پوست تجمع می کنه و در طوللانی مدت باعث بیماری پیسی میشه.

دستورات دکتر خیراندیش به شرح زیر هستش:

البته در دوران بارداری در مورد اجرای دستورالعمل های زیر با دکتر تون مشورت کنید

1. نوشیدن روزانه یک لیوان شربت سکنجبین

نحوه درست کردن شربت سکنجبین : یک کیلو عسل طبیعی + یک لیتر عرق نعناع طبیعی + نیم لیتر سرکه انگور طبیعی را ترکیب کنید

نحوه مصرف : روزانه یک سوم لیوان شربت رو با دو سوم آب ترکیب کنید و بنوشید

2. در وعده های غذایی حتما زیتون و خرما بخورید

3. از خوردن غذاهایی با طبع سرد مثل ماست، شیر، پنیر، ترشی، چای سیاه وسبز، گوشت گاو و گوساله، مرغ و غیره بپرهیزید

4. حتما غذاهایی با طبع گرم همچون فسنجان، گردو، خرما، زیتون، گوشت گوسفندی را بخورید

5. صبحانه ارده حلوا بخورید ( ارده + شیره انگور)

6. روی موضع های ویتیلیگو پاد روغن زیتون و زاج بمالید ( زاج رو پودر کنید با روغن زیتون ترکییب کنید تا پاد بدست بیاد)

7. تحرک و روزش یادتون نره

من خودم و یکی از آشنا ها مون این دستور العمل رو انجام دادیم و درمان شدیم به خیلی ها هم گفتم مسخره ام کرده اند ولی رعایت کنید انشاالله درمان میشید موقعی مکه مبتلا بودن به خودم قول دادم اگه درمان شدم به همه مبتلا ها کمک کنک بخاطر همین م این مطلب را در این سایت گذاشتم چون یکی از مادرها گفته بودن به این بیماری مبتلا شده اند. البته در دوران بارداری در مورد تغذیه های مذکور با دکترتون مشورت کنید

موفق و پیروز باشید

گوگل سرچ کنید درمان قطعی ویتیلیگو، پیسی ، برص نی نی سایت

نوشته کاربر darmanevitiligo

درمان آلرژی 👇🏻

سلام

اول از همه خدارو شکر میکنم ک نی نی ام خوب شده

دوم از اون دوست عزیزی ک کمک کرد نی نی ام‌خوب بشه خیییلی ممنونم

می تونید تاپیک های قبلی من رو بخونید

دخترم الرژی وحشتناک داشت وحشتنااااک

اما الان خدارو شکر خیلی خوبه

میدونید چیکار کردم؟؟؟

حجامت.حجامت گوش

ما خونه ی یکی از دوستای مامانم بودیم یه خانومی به بچه ی من عسل داد.

خیار داد‌.

شیر داد

اینقدر عصبانی بودم ک کارد بهم‌میزدن خونم در نمیومد

فکر اینکه تا صبح قراره از گریه دیوانه ام کنه داشت اتیشم میزد

دخترم رو برداشتم و خیلی عصبانی خواستم خدا حافظی کنم نذاشت

گفت من یه کاری میکنم ک امشب دونه نزنه راحت هم بخابه

من ک باور نکردم

با اصرار شوهرم و خانوادم گفتم باشه اینم یه تیری تو تاریکی.من ک هفته ای ۱بار پیش ۱دکتر بودم.من ک یه خررروار پول دارو و پماد دادم این ک هزینه نداره باشه

یه تیغ برداشت

زد به بالای لاله ی گوشش.(گفت صفراش رفته بالا سرش داغه)

در حد چند قطره خون از هر گوشش خون اومد و جاشم یکم عسل زد(بازم عصبی شدم از بی ملاحظگیش)

اصلا دخترم نفهمید حتی نق هم نزد

خلاصه ما اومدیم خونه و به همسرم گفتم این هزار مدل چیز بد خورد اونجا

امشب کلی مکافات داریم

خلاصه

از اون شب ۵روزه میگذره

از اون شب دنیا خیار و پرتاقال و خااااامه و کره و رب و گوشت گوسفند و مرغ با ادویه خورده....خدارو شکر ۱دونه هم نزده

و این برای من مثل یه معجزه بود

هیچ کس نفهمید تو این ۱سال و ۲ماه من چی کشیدم.

چقدر رژیم غذایی رعایت کردم.

چقدر حرص خوردم.چقدر شب تا صبح راهش بردم.

باورتون شاید نشه ولی روزی نشده بود ک من گریه نکرده باشم(چون‌میدیدم بچم عذاب میکشه.درد میکشه...چقدر ازمایش و داروهای کورتن دار قوی استفاده میرد تا یکم اروم بشه)

من اصلا اعتقادی به طب اسلامی(برای بچه) نداشتم.فک میکردم فقط برای پیشگیری ممکنه خوب باشه...

ولی الان.....میگم معجزه است

شاید بگید خودش خوب شده(ولی ۱هفته قبل از اینکه حجامتش کنه این خانم من به دخترم هندونه دادم.از زور کهیر و دفع خووووون من به خدا رسیدم)اما الان....................

خدایا شکرت ک این وسیله رو سر راهم گذاشتی

سرچ کنید معجزه خوب شدن آلرژی کودک من ... فقط بیاید نی نی سایت

نوشته کاربر حضرت_یار

درمان سینوزیت ، آلرژی و میگرن 👇🏻

متنشو کپی کردم *کمی تغییر دادم *

سلام همیشه آلرژی داشتم توی چهار فصل عطسه میکردم عطسه های زیاد وپشت سرهم ،امونمو بریده بود ،ازیه طرف آبریزش بینی کلافه م کرده بود همه درمانها هم موقتی بود

تااینکه توی همین نی نی سایت شنیدم روغن سیاهدونه خوبه،مدتی چکوندم توهر دوسوراخ بینیم ،الان خیلییی بهترم شکرخدا

ترشحات پشت حلقو داشتم هنوزم دارم ولی خیلی بهتر شدم

خلط همیشه از ریه میاد ممکنه ترشحات بینی باشه که میریزه ته حلق ،منم اینو تجربه کردم احساس میکنی از بالا وارد گلو میشه

موقتا ترشح وابریزش هم بیشتر میکنه ولی سینوساتو پاک میکنه بعد یه مدت می‌بینی هم عطسه هم ابریزش کم شده خیلیی کم

سیاهرنگه من از روغن گیریا میگیرم که روغناشون اصله،اینم بگم وقتی میریزی ته بینی یکم میسوزونه و اذیت کننده س ولی تاثیرش عالیه،فقط هرشب یه قطره تو هرسوراخ بینی،وباید کامل بره ته بینی ، من که زدم خیلی اذیت نشدم البته ممکنه روهرکسی یه طور جواب بده

هم برای آلرژیه هم سینوزیت

اولا مرتب هرشب انجام ندادم،بعضی شبا حوصله نداشتم ولی حدودا یه ماه انجام دادم بعدم تو هر سوراخ بیشتر ازیه قطره نباشه ،با قطره چکون انجام بدید،بعدش یکم میسوزه بینی چند تا عطسه پشت سرهم میکنی با فرداش آبریزش بینی شدیدتر میشه ولی کم کم سینوسا تخلیه میشن

من آرزوی مرگ میکردم عطسه های شدید ،از آبریزش،ولی الان مدتیه سیاهدونه هم نمیزنم ولی وضعیتم خوب مونده

من آمپول که میزدم تا نهایتا یه ماه خوب بودم دوباره روز از نو،روزی از نو

بچه ها همین روغن سیاهدونه ازش دادم به یکی که میگرن داشت میزنه به پیشونیش ،سردردشو بهتر کرده

سرچ کنید بیاین بگم چطور سینوزیت و آلرژی راحت شدم نی نی سایت

نوشته کاربر ۶۸zahraa 

درمان رفلاکس 👇🏻

عزیزم تونت سرچ کن ببین زیره سیاه چقد برای معده خوبه.من نی نیم رفلاکس پنهان داشت هرچی دادم فایده نداشت از دارو گرفته تا هرچی گیاهی بود اما فایده نداشت.زیره ک دادم خیلی تاثیر داشت از ماه 2 بهش دادم.

اندازه دوتاقاشق چایخوری بهش بدی بسشه اگه تا 4 ماهه.اگه بزرگتره بیشتر بده عزیزم.

سرچ کنید درمان رفلاکس پنهان با زیره سیاه نی نی سایت

استارترش مامانی_عشق_بچه هست

راه حل نوشته کاربر mahjoon هست