2777
2789
عنوان

تو خونه چی میپوشید

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 66 پست
اره خفه میشم تو لباس زیاد شلوارم بپوشم باید موقع کار پاچه هاشو بزنم بالاانگار با شلوار تعادل ندارم

آره منم مثل تو زود دلم عرق میکنم باید لباس باز بپوشم ولی بعضی روزا هوا بدجوری سرد میشه باید لباس گرم بپوشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خفه میشم تو لباس زیاد شلوارم بپوشم باید موقع کار پاچه هاشو بزنم بالاانگار با شلوار تعادل ندارم

شلوار مه من بیزارم انگار جلو دست و پامو میگیره😅

مخصوصا' شبا موقع خواب

حرف دل در دل بماند بهتر است....

ارهدیروز رفتم ی جایی همیشه لباساش قیمت مناسبترن بخازر اینکه لب مرزهاز برند شاین بودن ساحلی هاشاینقدر ...

من تهرانم قیمت ها وحشتناک بالاست 

مجبورم سه چهار ماه یک بار بخرم 

منی که عاشق خرید لباس خونگیم 

آره منم مثل تو زود دلم عرق میکنم باید لباس باز بپوشم ولی بعضی روزا هوا بدجوری سرد میشه باید لباس گرم ...

اینجا هوا خیلی سرد نمیشه کلا ۲ماه زمستون و سرما داریم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

شلوار مه من بیزارم انگار جلو دست و پامو میگیره😅مخصوصا' شبا موقع خواب

خخخ اره دقیقا

آستین بلند اصلا ندارم فقط دوتا اونم جلو مهمان میپوشم که همیشه تا آرنج زدن بالا

خواهرم میگه تو با شال نمیتونی غذا بخوری

وقتی میپوشم از بس،باز و بسته و جلو و عقبش میکنم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

ما هم آبادان زیاد سرد نمیشه ولی سرماش استخونی هست

منم ی سه ساعت این ور ترتم😊

خخخ اره دقیقاآستین بلند اصلا ندارم فقط دوتا اونم جلو مهمان میپوشم که همیشه تا آرنج زدن بالاخواهرم می ...

دردسره بابا 

منم مهمونی میرم عذاب میکشم 😅

دلم میخواد زود برگردم خونه بکنم همرو از تنم

حرف دل در دل بماند بهتر است....

دردسره بابا منم مهمونی میرم عذاب میکشم 😅دلم میخواد زود برگردم خونه بکنم همرو از تنم

روزایی که مهمان دارم نمیتونم کار کنم عذاب میکشم

تا از در میرن همه رو میکنم

شوهرم میگه بابا شاید یکی گوشیشو جا گذاشت خواست برگرده😂