2777
2789
عنوان

من خیلی خشک ام😐

173 بازدید | 28 پست

اصلا هیجان زده نمیشم هیچوقت عکس العمل ذوق از خودم نشون نمیدم نمیتونم مثل بقیه احساساتم رو با هیجان زدگی نشون بدم مثلا کادو میگیرم ذوق خاصی از خودم بروز نمیدم موقع فیلم طنز دیدن با صدای بلند نمیخندم و دیگران میگن تو بی احساسی🙄 کی مثل منه؟ چیکارکنم؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من وانمود میکنم هیجان زدم وانمود میکنم خوشم اومده وانمود میکنم خیلی مشتاقم وانمود میکنم وانمود میکنم .......

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

همیشه اینجوری بودی حتی کودکی یا یهو توی یه قسمت از زندگیت اینجوری شدی ؟... شاید بگذره خوب بشی سعی چیزای هیجان زدت میکنا رو امتحان کنی و کم کم تلاش کنی حتی الکی 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

باید روی خودت کار کنی منم قبلا تقریبا مث تو بودم ولی چیزیکه خیلی کمک کرد یکی روانشناس بود و یکی ارتباط با اکیپ دوستان و همسن و سالان....البته بستگی داره چه اکیپی مثلا توی اکیپ ما دوتا آدم مسخرهدهست همش میگن میخندیم😂

مثلا وقتی کسی کادو بهم بده ذوق نشون نمیدم خیلی ضایع اسیا مثلا ازدواج کنم تو زندگی مشترک خشک و بی احس ...

آداب اجتماعی با خشک بودن فرق داره 

ذوقم نمیکنی ادب حکم می‌کنه درست تشکر کنی 

ولی نوع بروز احساسات یه چیز فردیه و به کسی ربطی نداره شما خشکی یا احساساتی

شکست عشقی خوردی ؟هیچی یه مدت نقش آدم با احساس هیجانی بازی کن کم‌کم از نقش بیرون نمیای میشی خودش ،همه ...

نمیتونم اصلا

مثلا یکی سورپرایزم کنه تو اون شرایط چطور میشه نقش بازی کرد 

فقط خشک تر میشم😂