2777
2789
عنوان

ژل بهداشتی بیییاااین❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 42 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندسااال؟واقعا مشکلی نیست؟؟

نه فقط برندعوض میکنم یبار اوریاژ یبارکاراویس  یبارسرویتا یبار لافارو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
بچه ها برای رفع عفونت دیگه راهکار چی دارید

شنیدم دم کرده پونه براعفونت خوبه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
اگر یک دوره استفاده نکنید برمیگرده عفونت؟؟

عفونت نداشتم هیچ وقت 

شنیدم دم کرده پونه براعفونت خوبه

من یه دوره علاوه بر خشک کردن با دستمال نخی بعد دستشویی حتما در روز سه بار با دستمال مرطوب نخی خودمو تمیز میکردم و چندین بار تکرار میکردم بعدم خشک میکردم واقعا خوب شده بودم اما از وقتی نمیکنم....💔

من یه دوره علاوه بر خشک کردن با دستمال نخی بعد دستشویی حتما در روز سه بار با دستمال مرطوب نخی خودمو ...

بازبخریه بسته 12تایی بذارتوکشو روشور هرباراستفاده کردی بشورخشک کن اتوبزن