2777
2789
عنوان

دختر عملی

80 بازدید | 19 پست

حس میکنم دنیای الان دنیای عمل کنی بهتره دخترها خیلی بخودشون میرسن خوبه ها اما یه وقتهایی ادم حوصله نداره بعد میره لیرون از خودش  بدش میاد چرا انقد ساده اس شما اینطور نیستیدمثلا من دماغم خوبه بد نیست میگم کاش عملش میکردم موهام صافه میگم کاش پروتینه اش میکردم 

راستش بگم اصلا حوصله درد کشیدن برای دماغم ندارم پولشو ذارم دوتا  دختر عمو دارم بخدا از لو لو به هلو تبدیل شدن انفدر خوب زاویه  فک دماغ عمل کردن 

میگم کاش منم اونجوری باکلاس شم 

با اینکه من صورتم خودش زاویه فک نمیگم اونجور که عمل میکنن هست ولی داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا ایقد عملی عملی میکنن همهتا حالا ندیدم کسی که عمل کرده بخواد از نچرالا ایراد بگیره ایقد اینای که ...

من نقد نکردم خوبن ولی من میگم واقعا نیاز هست من دارم مشورت میگرم 

بنظرم کسیکه صورتش بی نقصه بیخود عمل میکنه قیافش از حالت طبیعیش میاد بیرون

دماغم خوبه غوز نذاره خوبه ولی میگم عمل کنم باکلاس میشه قیافم 

الان عملیهت باکلاسن 

چرا ایقد عملی عملی میکنن همهتا حالا ندیدم کسی که عمل کرده بخواد از نچرالا ایراد بگیره ایقد اینای که ...

والا اونهایی عمل کردن به نچرال ها میگن اینکار کن و اونکار دیگه ادمم ترغیب میشه الان یه جوری شده جاکعه پذیراری هبچ نقصی تو صورت نیست من خود واقعیم بد نیست ولی مبگم عملی یه چیز دیگه اس 

ه مشکلی نداره غقط با عمل یکم ادم باکلاس میشه قیافش

مژه بذار خواستی لبتو یکم فیلر بزن اینجوریم تغییر میکنی 

باز تهش خودت مهمی اگر دوس داری و اینجوری حالت بهتره عمل کن

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
مژه بذار خواستی لبتو یکم فیلر بزن اینجوریم تغییر میکنی باز تهش خودت مهمی اگر دوس داری و اینجوری حالت ...

لبام خودش اخه بزرگ هست یه رژ لب میزنم خوب میشه 

ولی خواهرم دوت دخترعموهام دیده بخدا از لو لو به هلو تبدیل شدن و قایفه باکلاس چونکه اونها ارایشگرن وقت دارن بخودشون برسن من کارمند از ۶ صبح میرم ۸ خونم اخرسرهم اونها برنذه زندگین 

لبام خودش اخه بزرگ هست یه رژ لب میزنم خوب میشه ولی خواهرم دوت دخترعموهام دیده بخدا از لو لو به هلو ت ...

پس انجام بده حالا ک دوس داری

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)