2777
2789
خیلی وقته این طرز نوشتن دیگه ربطی به مسائل قومیتی نداره و بین همه رایج شده. به نظرم دلیلی نداره حساس ...

بنظرم رایج شدنش هم اشتباه و درست نوشته بشه 

کاری به مسایل قومیتی ندارم و خواستم ریشه و دلیل  اینجوری نوشتن رو بهتون بگم 

[QUOTE=365680590]کورد درست تره[/QUOTEی تلفظ غلط داریم و یک تلفظ درست تلفظ درست تر نداریم شما خودت در ...

من دبیرم شما نمی خواد از من غلط املایی بگیری 

بعضی کلمات دو جور نوشته میشن مثل طهران و تهران که تهران رایج تر ودرست تره و بیشتر کاربرد داره شما مساله زبان فارسی وگویش کوردی رو با تحلیل های نادرست سیاسی کردی که خیلی احمقانه بود کوردهاهیچ وقت تجزیه طلب نبودند ونیستند هر وقت ایران تجزیه شد روس ها به خاک مون تجاوز کردن نه اقوام کورد و ترک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم زیان کوردی دستورزبان خودشو داره به فارسی میشه کرد به کوری میشه کورد

درود به شرفت

این خانم باتوهین به اقوام کورد و تجزیه طلب خواندن شانقصد تخریب داشت که بالاتر براش مفصل توضیح دادم

خیلی وقته این طرز نوشتن دیگه ربطی به مسائل قومیتی نداره و بین همه رایج شده. به نظرم دلیلی نداره حساس ...

این خانم هدفش مشخصه ، حمله به اقوام کورد و تجزیه طلب خواندنشان

درصورتی که بیشترسر زمین هایی که از ایران جدا شده توسط روس ها بوده نه کوردها ونه ترک ها 

من دبیرم شما نمی خواد از من غلط املایی بگیری بعضی کلمات دو جور نوشته میشن مثل طهران و تهران که تهران ...

شما دبیری تا این حد بی سواد و بی اطلاعی ؟!

طهران و تهران جفتش ( ت) هستند و در تلفظ مشکلی ایجاد نمیکنه 

شما حتی نمیدونی کردی گویش نیست یک زبان که کلی گویش داره

یک سری احمق هم ترک رو مینویسند تورک ولی شما می‌نویسی ترک 

درحالی تلفظ ترک و کرد یکیه و جفتش با ٱ تلفظ میشه و با ٱ خونده میشه نه اینکه شما با واو می‌نویسید با ٱ می‌خونی

چون ترک و کرد درسته و بیش اشتباه 

تکلیفت با خودت هم مشخص نیست هم می‌نویسی کورد هم کرد 

الان که داری با زبان فارسی صحبت می‌کنی دیگه چرا می‌نویسی کورد ؟؟( که مربوط به زبان کردیه) 

پس این کرد های تجزیه طلب ننه و بالای منن همشون؟! 

عااااا پس تا الان چیزی راجع به  گروهک های تروریستی پانکرد تجزیه طلب مقیم کردستان عراق مثل پاک پژاک انواع اقسام کوموله و حدکا و .... چیزی نشنیدی که دختر و پسر نوجوون به بهانه کردستان بزرگ گول میزنن و میبرن کمپ و سوع استفاده جنسی میکنن و یا بریدن سر سرباز مناطق کرد نشین ایران با موزاییک  توسط این گروهک های تجزیه طلب پانکرد نشنیدی یا حمله به روستاهای مرزی ایران و غارت کرد ها و یا ترور های که عوامل ترور از کرد های تجزیه طلب مقیم کردستان عراق هستند 

از زمان قبل پهلوی تا الان هم وجود دارند

یک سرچ تو گوگل هم کنی بد نیست 

معلوم خیلی بی سواد و بی اطلاع فقط ادا و اطوار دارید 

این خانم هدفش مشخصه ، حمله به اقوام کورد و تجزیه طلب خواندنشان درصورتی که بیشترسر زمین هایی که از ای ...

من که هدف خاصی ندارم اما بیسوادی شما مشخص 

ضمن اینکه بیشترین سرزمین رو نه روس ها بلکه انگلیسی ها از ایران جدا کردند 

تمامی قرارداد های جدایی از ایران توسط انگلیسی ها و با لابی و دستور اونها انجام میشه خانم مثلاً دبیر

بعد وقتی کرد رو می‌نویسی کرد 

ترک هم بنویس تورک ( به معنای رقص باسن)

تا بی سوادیت کاملا مشخص شه

شما دبیری تا این حد بی سواد و بی اطلاعی ؟!طهران و تهران جفتش ( ت) هستند و در تلفظ مشکلی ایجاد نمیکنه ...

من هرچی هستم نسبت به هم وطن هام اینقدر بدبین نیستم که اونا رودبادشمن درجه یک شون عراق جنایتکار مقایسه کنم شما همینقدر شعور ندارید که کورد عراق هیچ ربطی به کوردهای ایران نداره فضول هایی مثل شما با دخالت در امور کشورهای دیگه کشور عزیزمون رو دچار چالش کردند ضمنا من خودم کورد هستم ازشما هم بیشتر به وطنم عرق دارم و همه ی هم وطنانم کورد و ترک و بلوچ وترکمن و..،دوست دارم مثل شما فضول باشی کشورهای دیگه نیستم اینجا جاش نیست من مسایل رو باز کنم پس لطفا دهنت رو ببند دیگه من تجزیه طلب رو ریپلای نکن برو با توهمات احمقانه ات خوش باش هر چی بنویسی برام بعنوان زن کوردبا غیرت پشیزی ارزش نداره و نخواهم خوند 

هررررری

من که هدف خاصی ندارم اما بیسوادی شما مشخص ضمن اینکه بیشترین سرزمین رو نه روس ها بلکه انگلیسی ها از ا ...

حالا اینقدر از دبیر بودن من حرص بخور شاید تا صبح ترکیدی 

ضمنا شما راست می گی انگلیس سرزمینهای ایران رو داد به روس ها ، روس ها هیچ نقشی نداشتند طفلکی ها 

واینکه من تو پیام هام هیچ جا کورد رو کرد ننوشتم چشمات نیاز به درمان داره

دیگه هم منو ریپلای نکن نمی خونم ضایع میشی 

قضاوت با بقیه دوستان 

من هرچی هستم نسبت به هم وطن هام اینقدر بدبین نیستم که اونا رودبادشمن درجه یک شون عراق جنایتکار مقایس ...

کم آوردی 

دروغ گفتی دبیرم و فحاشی کردی و توهین هم کردی 

بی اطلاع و بی سواد هم هستی نمیدونی کرد های تجزیه طلب در کردستان عراق هم برخی از  کرد های گول خوردن ایرانن که قاچاقی به کردستان عراق مثل اربیل عراق میرن و عضو گروهک های تروریستی پاک و پژاک و کوموله و حدکا و حدکا و... میشن و از زمان پهلوی تا الان هم وجود دارن و در جنگ با صدام هم ب ایران خیانت کردند بعد میگی کرد عراق 🤣🤣🤣

واضح بشدت بی سواد و متعصبی 

شما همینقدر شعور نداری دهنتو ببندی بگی ببخشید بلد نیستم و ممنونم که به اطلاعم اضافه کردی فقط فحاشی می‌کنی 

و شما احمق ها با رفتار متعصبانه کشور رو دچار چالش کردید و هر روز یک جا به گند میکشید و روی گند ها سر پوش میزارید 

گند جدید تونم ۴۰۰۰ هزار تروریست کرد و بلوچ و ترکمن اهل تسنن عضو القاعده و جبهه النصره و داعش در سوریه هستش ک کشور رو دچار چالش گروهک های تروریستی می‌کنه بعد شما بگو نه نیست و همه چیز خوبه ما چقدر خوشبختیم 

هرررررررری بیسواد 

حالا اینقدر از دبیر بودن من حرص بخور شاید تا صبح ترکیدی ضمنا شما راست می گی انگلیس سرزمینهای ایران ر ...

آره ی چس حقوق آموزش پرورش که دبیر نیستی  و حقوق نداری خیلی فشار خوردن داره ؟؟😂🤣

بله راست میگم 

از اونجایی که بیسوادی اینم نمیدونی راجع به کمپانی هند شرقی و اقداماتش در ایران هیچی نمیدونی خودتو کشتی بگی من دبیرم 😂🤣

شما واضح نوشتی کرد ( البته اگر ادیت نکرده باشی که ضایع نشی باز )

قضاوت با دوستان توهین های شما و اطلاعات واضح من