2777
2789

کتابی که بهت انگیزه و امید واهی میده 

مثلا امروز که میخونی از جات بلند میشی میگی من دیگه افسرده نیستم زندگی فوق العادست دو روز بعد بدتر از قبل میفتی زمین 

چون اصولی نیستن و راهکار غیر واقعی بهت میدن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کتابی که بهت انگیزه و امید واهی میده مثلا امروز که میخونی از جات بلند میشی میگی من دیگه افسرده نیستم ...

بعضی کتاب های زرد راه کار هم میدن تو ظاهر

الان نویسنده هاشون زرنگ شدن که بفروشند

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

به نظر من 100% کتاب هایی که در حوزه ی موفقیت مالی و فردی نوشته میشن زرد هستن چون موفقیت مالی و فردی با خواندن کتاب بدست نمیاد

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

سوالت خیلی کلی هستش  چ حیطه ای ؟ مثلا روانشناسی؟  مثلا در روانشناسی وقتی میبینی داره قوانین انسانی رو نقض میکنه    ب عنوان مثال   الان این چیزها زرد هستن :  برای اینکه مهم تر جلوه کنی در جمع کسی حرفت را قطع کرد تو ب حرف زدنت ادامه بده تا قدرت دست تو باشه      یا کلی قوانین چرتی که توی اینستا میبینی 

معمولا متخصصین اون حوزه می تونند تشخیص بدند 

مثلا اگر کتاب پزشکی هست، پزشکان راحت تر می تونند زرد بودنش رو تشخیص بدند 

یا اگر کتاب روانشناسی هست متخصصین روانشناسی 

که بهتر هست خود متخصصین رو این کتاب ها نظارت داسته باشند که هر کتابی چاپ نشه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
کتابی که بهت انگیزه و امید واهی میده مثلا امروز که میخونی از جات بلند میشی میگی من دیگه افسرده نیستم ...

مثلا چند جا خوندم که اثر مرکب زرد.. ولی یه عده هم تبلیغش میکنن.. بنظرم بهترین راه اینه ازونایی که خوندن بپرسیم

بعد کتاب های دانشمندان، زرد نیستند 

شاید مناسب بک عده نباشند 

اما زرد نیستند 

اگر بتونید مفهموم حرف هاشون رو درک کنید واقعا کمک کننده هستند 

فقط قبلش باید تحقیق کنید ببینید کتاب اون دانشمند مناسب شما هست یا خیر 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
برات لیست نویسنده های زرد رو مینویسم

⭕️ آنتونی رابینز

⭕️ برایان تریسی

⭕️ رابرت کیوساکی

⭕️ دیل کارنگی

⭕️ اسپنسر جانسون